Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ses geçirmez kulaklıklar nerede satılır? -lütfen yardım edin-


trikeratops

Öne çıkan mesajlar

yukarıdaki laf anlamaz komşumuzun seslerinden adam gibi ders çalışamamakta ve kitap okuyamamaktayım. ve aklıma bir fikir geldi. şu poligonlarda bulabileceğim kulaklıklardan alayım. ama nereden alınacağına dair hiçbir fikrim yok. çok acil ihtiyacım var. yani nerede satılır bunlar? şimdiden teşekkür ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aaa bende istiyorum bizim üst kattada laftan anlamaz bi moron var.. lgs ye gireceğim senelerde tam sınav dan bi önceki gece saat 1-2 gibi elektro çalmaya başladı tepemde.. zaten heyecan var uyuyamıyorum bide o ses yüzünden iyice berbat oldum :([signature][hline].:Liceo Italiano:.
Icq:94532373
Msn Messenger:[email protected]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tahmin yurutuyorum kadikoy carsisinda amator asker kiyafetleri satan falan bi dukkan var, tum boole isci asesuarlarini satiyo, belki orda vardir
yoksa fabrika aksesuar olarak bulabilirsin
ben de bi tane vardi babamin eski is kutusunu karistirirken bulmustum, hehe toz gecirmeyen maske de vardi hatta :P[signature][hline]Lights out,
. As you hit the ground...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eminönünde satılıomuş.. bi de 7-8 milyona fısıltıları da normal ses gibi duymamızı sağlayan bi alet varmış. bilen varsa söliebilir mi.. (örtmnler odasının önünden geçerken dinlemek amacıyla yani kötü bi amacım yok)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...