MrLevie Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Biliyorsunuz, Metal Gear Solid 2: Substance birkaç gün sonra tüm dünyada PC için piyasaya çıkmış olacak. Henüz biz de görebilmiş değiliz, ama elimize geçer geçmez bir sonraki sayıya yetiştirmek için hızla incelemeye alacağız... Çek Cumhuriyeti'ndeki Level'daki arkadaşlar Konami ile yakın temas halinde olduğu için 1.5 ay önce oyunu inceleyip yazma fırsatı bulmuşlar. Ve inanın, şimdiye kadar verdiklerini gördüğümüz en yüksek not olan on üzerinden 9.2 vermişler MGS2: Substance'a (aynı sayıda Splinter Cell'e bile 7.8 vermişlerdi). Oyunu inceleyen editörle Konami'den bizim için de bir özel inceleme ayarlayıp ayarlayamayacağı üzerine konuşurken şunları duymak beni bayağı şaşırttı açıkçası: "Metal Gear Solid 2: Substance 8GB DVD olarak geldi bize. Ve CD versiyonunun çıkacağını sanmıyorum..." İnanılmaz ama gerçek olabilir mi? MGS 2:S'ı aylardır bekleyen CD-ROM sahibi oyuncular oynayamayacak mı? Şimdilik öyle gözüküyor. Kaynak: Level[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 1. sini çok sevmiştim, 2. sine hayran kalacağıma inanıyorum..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 valla ben splinter cell den daha kötü olur diye bekliyodum ama adamlar 9.2 vermiş.görünüşe göre oyniyamıcam oyunu da oyüzden hiç canımı sıkmıcam bu sefer.[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 said: -coLdwind-, 22 Mart 2003 22:34 tarihinde demiş ki: 1. sini çok sevmiştim, 2. sine hayran kalacağıma inanıyorum..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" bence heveslenme cogu oyun eskisinden daha beter oluyor mesela baldurs gate2 mi daha iyi never winter nights mi bence baldurs gate2 daha iyi ama dewam nwn cikti noldu daha kötü oldu
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 nwn, bg2nin devamı değil bg2, bg1 ikiside birer klasik şu anda bile ikisinide sıkılmadan oynarım ikisininde yeri ayrıdır
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 onu bizde biliyoruz ama bg3 yerine nwn fln cikardilar alin bg3 yerine bunu oynayin die icine ettiler oyunun nwn de grup olayi yok yaw
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 bg3 diye bir projeleri yoktuki :) belki çıkarırlar hikayeyi devam ettirirler o zaman o mantıkla gidersen bg1den sonra iwd1i de bg1den sonra 2 niyetine oynayın diye sunmuş olurlar di mi adamlar işi biliyor bence çok sağlam oyun yapıyorlar :)
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 konuyu saptırmayalım.[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 vanetrn aç azcık dediğinden bişey anlaşılmıo[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 offf abi anlamıonuz ben bu ornegi nwn icin vermiyorum bazı adamlar ilk basta süper yaparlar oyunu sonra millet dewamını nası olcak diye tartisirlar bide bakarsın ummadigin gibi bisi cikar yada hemen bayar seni öyle oyunlardan cok var diyorum
Aegean Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 yok necro mgs de ne olursa olsun yeni oyun kesin daha iyi olacak oyunun birincisinde bile ai cok iyi olsa bile kıtlık yapabiliyodu yani ben oyle bir ai nin gelistirildiğini dusunmek bile istemiyorum grafikler katmıyorum bile yani daha iyi olacağı kesin[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Volfied Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 eğer PS2 versiyonu gibiyse oyuna tapıcaksınız, splinter cell den kat kat iyi olucak bence, yani stealth oyunlarının alabilaeceği tüm detaylar var[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall...
Aegean Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 hikaye de yırtındıktan sonra elbet iyi bir sey yaparsın hayalgucu ve sabırla ilgili bi olay sadece[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Volfied Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Hikayesi de aşmıştı hatırladığım akdarıyla, bu yaz amerikada yatakhanedeki bi arkadaşn PS2 sunda bitirdik oyunu[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall...
Öne çıkan mesajlar