Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Code Geass R2

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

5 bölüm rawını izledim çoştum lan
spoiler mod on

05

Yanlış anlamadıysam area 11'in yeni yönetici olarak nunally atanacak böylece Lelouch savaşma şansını kaybetmiş olacak. Süper plan bakalım lelouch bu konuda ne yapacak. Yeni suzakuyu çok beyendim. Hele Knight of One olma isteği... Sİper bölümdü tartışmasız.

Fanservice olarak artık karenin görmediğimiz yeri kalmadı hele o domates olayı ise süperdi. Büyük pizza gene yalan oldu ama olsun.

Sosyal ağlarda paylaş

Ben yeni Suzaku'yu eskisinden daha çok sevdim. Daha hmmmmm nasıl desemmm normal gözüktü sanki. Önceden 25 bölüm boyunca bozuk tape gibi aynı şeyi tekrarlıyordu. Şimdi sanki biraz değişmiş, daha da bir zeki olmuş gibi. Ama henüz pek screen-time'ı olamadı. O yüzden belli olmaz.

Yalnız Lelouch'dan şikayetçiyim kardeşim. Bu sefer o bozuk tape olacak gibi. Özellikle Zero'nun biraz değişime ihtiyacı var bence.

Schneizel, Li Xingke ve Cornelia bu sezon ki sürpriz atlar olacak gibi geliyor bana.

Edik: Bu arada Suzaku'yu seslendiren eleman ayrıca FF7 Advent Children'da Cloud'u seslendirmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

06 yi az once izledim

kismen sakin bikac bolumden sonra damardan aksiyon vardi gene

Karren in 3 rounds la ayni anda kapismasi ve performansi harbiden efsaneydi

<3 Karren
<3 gurren MkII

de hikaye iyice dallanip budaklanmaya basladi

bi yanda suzakucu neo britanyaci olup cikmis bir nunnaly
diger yanda tanriyi oldurmeye and icmis imparator ve kardesim dedigi v.v.
diger yanda lulu nun nunnaly tabusu

cok feci karisti bakalim nasil cozucekler

Sosyal ağlarda paylaş

6. Bölüm

o değilde gene lancelot en ezik mecha kalmadı mı ona kıl oluyorum ya...

Neyse nina ile lloyd kesin bi şeyler yaparlar. Artık arthuru versinler ya suzakuya...

Hikaye git gide sağlamlaşıyor. Zavallı lulu sağdan soldan kapak yiyor, ama cidden nunally'nin Suzaku diye bağırması cidden kopardı elemanı zaten emo kid'e bağlacak gelecek bölümde herhalde.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...