Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 said: Senelian Mir SenariouS: suzakunun karakter olarak hiçbir hatası yok cok super oldu nihahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Aahahha victor'un attığı gif manyak olmuş ya ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Viktor said: said: Senelian Mir SenariouS: suzakunun karakter olarak hiçbir hatası yok cok super oldu nihahahahahahahah vayyy demek artık msn konuşmalarınıda koyuyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Suzaku'nun hatası yok, yönetmen kötü. SSıııııggggghhhh ahah ölüm fermanımı yazıyorum ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Irıspı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 lelouch suzaku barışmasını son bölüme bırakacaklar herhalde ayrıyetten içimden bir ses nunally çok beter kapak yapacak diyor lelouch'a " sen benim abim değilsin o böyle değil" tarzı. neyse güzel bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 barismasinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Onların kavgası zaten yatakta sonlanır öyle barışırlar. Hatta Rolo ile threesome Örnek veriyorum Çok ayıp 18+ http://img148.imageshack.us/img148/5957/1214810861805it8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bolumu izledimde lulz direk code trainwreck diye degsitirmek lazim ismini direk bu kadar olur yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 lol bu gg sapik ya adamalrin aldigi domain e bakin http://schneizel.conquered-half-of-the.eu/ dsafasdfasdffds akil fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 SenariouS said: lelouch suzaku barışmasını son bölüme bırakacaklar herhalde ayrıyetten içimden bir ses nunally çok beter kapak yapacak diyor lelouch'a " sen benim abim değilsin o böyle değil" tarzı. neyse güzel bölümdü spoiler demeyi unuttun galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ben o c.c. yi yerim yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 yeni c.c. = chiitwo cchi de diyor gavur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 c.c sizin olsun ben corneliayı istiyorum:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 siraya gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Viktor said: siraya gec Sende lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 sen onumdesin zaten cornelia olmadi karren e kacar ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Academics bir maxlıyım direk peşindeyim Mitsuru'nun. Genç Cornelia diye kendimizi avutucaz artık. http://img225.imageshack.us/img225/9640/codegeasscorneliard7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mitsuru oyundaki en güzel kız ama en aptal olanı hele bide academics full istemiyor mu allahım... Yukimiydi neydi direk ona abanırım ben (yalan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 kedi ciger iliskisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Büyük yalan :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Viktor said: kedi ciger iliskisi uluçtan aldığım save ile direk herşey full açtım ne diyorsun olum sen mitsuru için gün sayıyordum (belli tarihte avaible oluyor hatun... Ondan önce beraber eve gidelim mi diyince "sen git benim önemli işlerim var" tarzı bi hareket çekiyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 cheaters never prosper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar