Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 school days olmasinda bankta lulu nun kesik kafasiyla oturan rollo ve "we will always be together nii-san" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Viktor said: dis is spinzaku .... Viktor size ilk geldiğim gün sandalye ile dövecem seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Viktor'u suçlayamam, senin adamın çok sakat valla. Eskiden de böyleydi Bkz http://img379.imageshack.us/img379/778/1215886307146md3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 nasilda mutlu kereta surata bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 C.C. ölmekten beter oldu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 hicbisey anlamadim bu bolumden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 4 defa izledim hala havada olan cok sey var finalde herkes dizilip "congrats lelouch" derse sasirmiycam gerci hepsi dizilip allah belani versin lelouch da diyebilirler eva ya baglamiyicagindan emin oldugum bir seri idi ve ne yazikki eva ya bagladi sonunda -_- son sahnede i feel sick diye nbir suzakunun bogazini sIkan bir lelouch gorursem gene sasirmiycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Nunaly = Geass Cult'ın koyduğu clone Anya = Gerçek Nunaly Ahanda yazdım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 yeni açılışın videosu çıkmış biri riplesin şunuda mp3 playera koyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Kaede said: Nunaly = Geass Cult'ın koyduğu clone Anya = Gerçek Nunaly Ahanda yazdım buraya korkutucu eğer gerçek nunally olmasa bile klonu olabilir... Sonuçta ikiside manyak gibi knightmare kullanabiliyor... ayrıyetten bir başka benzerlik... zuzuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 sunrise gozlukleri meshur oldu zaten bi ben alamadim ole gozluk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Bu Suzaku ne pis adam arkadaş http://img61.imageshack.us/img61/332/1216201136552je5.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 HELAL OLSUN KARREN! spinzakuyu feci patakladi lulz ama code trainwreck son hiziyla devam ediyor c.c. = chii tswuuu goshujinsama itterasshay filan pantsu pantsuuu pantsuuuu da bekliyorum bi sonraki bolumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 güzel bölümdü... bir sonraki bölümü deliler gibi bekliyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ahahahaha dur daha bölümü izlemedimde, içimin yağları eridi. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Vur kızım vur ellerin dert görmesin acıma soysuza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 saglam cakmis, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yalnız 3. darbenın doğasını anlamdım ben, nasıl bir uruş şeklidir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Türk göçmenler bunun soy ağacına türk kanı geçirmiş ama yarı japon olduğundan elinin tersiyle değilde yumruğun tersi ile vuruyor :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yumrugun icini gosterim "leeeen kodummu oturturum" u pratige gecirmis hatun karren bu bolumde repleri topladi o sahneyi gif olarak cikarmasalardi hala dondurup dondurup izliyodum cok iyi oldu bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Karen = Suzaku'nun kız kardeşi bu sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 türkiye suzakucular derneğini kurup spinkickle dövecem sizi *spinkick çalışmalarına başlar* intikamımız acı olacak demi spinz... suzaku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 epic win nedir bilirmisiniz? budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar