ppoyr Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 bu benim sarkı didn't meant to go bu da eski bir blues sarkısının coverı sea of love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 sea of love'ı dinledim fena değil. yorumun iyi. ama cat power faktörü var, kadife sesli. kurt cobain havası olmuş. yine de arkadaş çevrenle içerken fln çal. güzel gider öyle zamanlarda. güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 sagol abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 abicim sunnari www.yourfilehost.com felan gibi basit bi yere dl eder misin rapiddle urastirma bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 rapidden de iniyor da seni mi kırıcam didnt meant to go sea of love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 sevdim bu siteyi bikac tane daha upload ettim deneysel elektronik pitch bu sarkıyı kısık kaydetmisim sesi kokleyin woke up this morning and found myself dead evrimi anlatan album projemin ilk parcası hello world bu sarkıyı severim. first rays of the new rising sun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 gramer hatan var. "didn't mean to go" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 bu da piyano blues u huey didn't meant farklı didnt mean farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 hmm. nası oluyomuş cidden merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 konunun icine sıcmadan merak et de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 düzeltmeyi de saldırı olarak algılıyosunuz ya. helal. "didn't meant" olmaz, konudan kopmamak için de sesin çok rahatsız edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 en azından ben beni savunması icin fedailerimi gondermiyorum. konu dagılmasın dicektim de, hevesim kactı yani. benim kisisel favorim hello world dur, onu soyleyim bitek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 tired of getting old bu sarkının en ham hali belirteyim dedim. give me my wooden leg give me my lastic tape its getting hard for me to walk i'm even tired of getting old plain papers waiting for me want to be written barely my hand over my head watching a vanishing family leaning slowly, choking in pain listening to the last drips of rain natural narcosis taking me away from this, lonesome day future excitement is never gone until the last breath is blown until there is nothing to see and there is no you to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 abi lastic tape ne demin de yazmıstım silinmiş lyric fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar