kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Her akşam yatmadan önce tanrıya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Tanrının çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce tanrıya günahlarımı affetmesi için dua ettim. demiş Al Capone amcam. suratımı çizeni bulursam fena yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 hell yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 çalışma tarzı ne ayrıca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 fsm ownz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 nalkapon efsanesi al capone u türkiyede 5 paralık etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 espiri yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ii demiş amcan herkesin yaptıı şey bisiklet çalmak değil ama genede herkesin bi kenarından köşesinden yaptıı şey işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 küçükken hep komşunun bahçesindeki eriklere dalardık kirazlarada dalardık incirlerede dalardık elmalarada dalardık dutlarada dalardık iğdeyede dalardık vişneyede dalardık armutlarada dalardık ayvalarada dalardık kış geldiği zaman antenine taş atardık köpeğine taş atardık camına taş atardık kapısına taş atardık çatısına taş atardık arabasına taş atardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar