Drall Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ya bs playerla izlerken ctrl sağ-sol la senkron yapıyorum ama ben altyazı dosyasında kalıcı senkron yapmak istiyorum. mesela elimdeki altyazıdaki tüm saniyeleri 15er saniye ileri almak istiyorum bs playerda -15sn 'ye getirince düzgün oturuyo tam. bunu nası yapabilirim? vizyona açsammı diye düşündüm ama vazgeçtim garbıç iyidir diyerekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Google'dan aratırsan çeşitli forumlarda konu ile ilgili yazılar vardı. Ben bir ara bir program kullanıyordum onun için de, sildim bir süre önce, o yüzden hatırlayamıyorum adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Subtitle Workshop kullan alt yazı ile ilgili bütün ayarlamaları yapabilrsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 7thBreath said: Subtitle Workshop kullan alt yazı ile ilgili bütün ayarlamaları yapabilrsin. +7337 ayrıca git ödevini yap lan alican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar