Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diyorum ki....

Bleda

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
şimidi düşündüm taşındım araştırdım!

voyage centries olabilir hele güzel bi yenilik geldi newbielere sağlam item ve level 5 ship dragon veriyolar 37 bi tarafa 37 diger tarafa top takabiliyosun ki bu ne demek ezici bir güc olabiliyorsun :D ayrica karadada güzel silahlar veriyo yani ortalarda bufflanmiş dolaşıyorsun ama ne varki hala sabır gerektiren bir oyun kendisi...

rohan online = yeni bir oluşum umut vadeden bir developer teami var open beta durumunda story olarak falan çok saglam henüz denemedim ama closed betada girme şansı buldum tabi ilk zamanları bugdan geçilmeme gibi bir durumu olmasına ragman grafiksel olarak falan tatmin ediciydi ve devler baya baya ilgileniyolardi 1 bug gönderdim 2 hafta adamlara ne yaparken nasıl vs vs açıklamam gerekti 2 gün cvp atmadım cvp atarmısın diye bir sürü mesaj falan atmışlardı yani ilgileniyolar oyun gelecek vadedebilir bence denemekte fayda var...

ve gelelim gelelim efsanelerden biri olan ANARCHY ONLİNE

eski ve oturakli bir oyun...grafikler çok iyi diyemiyecegim sonuc olarak eski bir oyun ama zamanini düşünce aşırı tatmin ediciymiş ve kimi için hala öle diyebilirim ayrıca oyunda bir sürü seçenek var 1 şeye baglı degilsin güzel bir serbestlik var classlar icin oynama seviyeleri falan bile var mesela agent classi en zor klaslardan biri kasmasi olsun oynamasi olsun martial arts classi var kasması oynaması kolay ve güçlüde ama işte degişik avantaj ve dez avantajları olan şeyler garip böle oynamak lazım 1 hafta kadar çözmek icin..3 ayrı faction var.. özgürlükçüler ve imparatorlukcular diyelim star warsun şeklinde düşünebiliriz...bide ortada kalanlar var bunlar takılanlar eylenenler falan fişman :) bide parali ile parasız arasında bazı farklar var paralılar level 220 olabilirken paralılar sadece level 200 olabiliyorlar emm sonra paralilar bazı yerlere girerken parasızlar giremiyo ama parali oyuncularda buna göre davranıyo mesela o tip yerlerde takılan ve oralara giden az genelde free ve parali arasında 1 - 2 class ve +20 level farkından başka birşey yok ve oda büyük ölcüde zarar vermiyo ayrica duyduguma göre level 200 olup 1 ay para verip 220 olup bir daha vermeyenler var hehe :D

bide dark & light var = paralimi parasizmi cözemedim ama parasiz giriliyor...grafiksek bir hata var oyunda oda şu yeni driver uptadeleri sorun cıkarıyor... örnegin ati omega radeon 7.3 driver dışında hic bir yeni driver uptadedinde çalışmıyor suan 8.4 var piyasada...ırk sistemi güzel bi oyun ( elflerin hepsinin aynı olupta renklerinin farklı olması dışında ) ama biraz yanlızlık hissedebiliyosun harita o kadar büyükki öle kolay kolay hayde bi haritayi gezeyim diyemiyosun haritayi yukardan aşağıa yürüme 48saatten fazla sürüyormuş..enlemesine bilmiyorum işte ama büyük işte ya anlayın..efendime söyleyim müzikleri çok ama çok güzel oyuna girip oynamayıp sadece sesi sonuna kadar açıp müzikleri dinledigim oldu özellikle evde içerken süper oluyor...

işte böle :) uzun uzun yazdım üşenmeyip okuyun be emege saygi falan fişman...

sonuc => rohani deneyelim...voyage cent için sabır lazım oda bizde varmı tartışılır...anarchy online oynamak lazım ama alışması zaman alıyor...dark&light girelim müzikleri dinleyelim...evet olay budur...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...