Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Mükkemmel.. Aşmış.. İnanılmaz.. Harika.. Eğer anlatmaya kalkarsam, siz okumaya sıkılırsınız. O yüzden direk gidin olsun bitsin.. 2 gün önce sinemada izledim. 2 gün sonra yine sinemada izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Çoook eskiden bir inanılmaz zevkli bir dedektiflik oyunu vardı Sleuth diye, onunla mı alakalı? (Yoksa oyun mu bununla alakalı? Ha? Ne? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Orjinali 1972 yapımı bir film. Laurence Olivier ve Michael Caine başrollerde. Şimdiki 2007 yapımı değiştirilmiş hatta baştan yaratılmış versiyonu. Michael Caine ve Jude Law başrollerde. 72 yapımında baş rol oyuncularının ikisi birden en iyi erkek oyuncu ödülünde oscara aday oldu, ama baba filmiyle marlon brando aldı ödülü. hatta ödülü haketmediğini ve ödülü kabul etmek istemediğini, sleuth filmi oyuncularının kendisinden daha iyi olduğunu söylemiş. 2007 yapımı, 1972 yapımından çok çok farklı olmasına karşın gene de çok güzel. eski filmi izleyen herkles, yenisinden çok daha güzel olduğunu iddia ediyor. eskisini de izlicem, ama şu da bir gerçek ki; son 6 aydır izlediğin en mükemmel film. izlediğim en iyi filmler sıralamasında ilk 10 a girmeye aday ayrıca. oyun ise, filmle alakası olabilir olmayabilir ancak sleuth kelimesi zaten bir ingiliz dedektife ait. eski film daha bir karmaşa ve çözülemeyeni çözme üzerine iken, yenisi daha bir başka olmuş. ayrıca filmin müzikleri bitirdi beni, araya araya en sonunda buldum. böyle bir piyano, böyle bir keman yok... filmin sonu harikaydı. umarım xxxxx'i göstermezler diye içimden resmen yalvardım ve evet göstermediler eheh.. öylesi çok daha ütopik bi hayale sürüklüyor insanı. neyse izleyin görürsünüz. -i have an offer -lets play a game -i want to show you something bu cümleler beni benden aldı. filmden sonra daha bi başka manaları oldu lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine geçen hafta eskisini izlemiştim,gerçekten bayıldım,olağanüstüydü. Bu yeniden çekimi ise daha izleme fırsatım olmadı ama internette okuduğum yorumlar,puanlamalar vs. olsun Caine-Law oyunculukları dışında pek iyi bir film değil diyor,fakat oyunculuklarda öve öve bitirilemiyor.Gitmeyi düşünüyorum. Edit: imdb puanlamalarında eskisi 8.2 ile en iyi 192. film durumunda şuan,yeniden çekim ise 6.5 puanda bir bakalım izlemeden ciddi yorum yapmak istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 eskisini bilmem ama yenisi cok ruh daraltici ve bayik... oyunculuk ta fena degil yani de eh. Sanatsal olmaya kasmis bir film kanimca, degisik kamera acilari ve az karekterle bir iki sahnede bol sozlu filmler severseniz belki ilginizi cekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 yenisi çok kötü ara da vermediler film de, iyice baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 topigi gorunce indirdim... eskisini izlemedim ama abartmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 yorumuma yorum yapmicaksınız, topiğin konusu olan filme yroum yapcaksınız. bak filmi beğenmeyen tek sen diilsin ama senden başka kimse benim yorumuma yorum yapmamış -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 afedersinde öyle bir anlatıyosunki filmi gidin sinemada izleyin diyorsun.sonrada yorum yapma oh ne güsel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 acik konusmak gerekirse ben de buna guvenerek arkadaslarimi alip filme goturdum, ciktigimizda da yemedigim kufur kalmadi :P ama neyse artik caniniz sagolsun, zevkler renkler hede hodo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 olm şüphe etmeye başladım.. acaba ben filmi hangi duygularla izledima caba lam :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Eskisini izlemedim fakat yenisini beyenemedim malesef. Abartildigi kadar guzel degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 indirip derken heralde kacak indirdin sen yorum yapsanda bos zaten ... Thraine_Numeheru said: topigi gorunce indirdim... eskisini izlemedim ama abartmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 paraniza yazik bence yeni cikani cok kotu bence jude law oyunculuk gostercem diye produktorlugune filanda girmis olmamis ama yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Çok beğendim. Sinemada değil de evde izleyin. Oyunculuklar müthişti. Dialoglar güzeldi. Bir sürü değişik kamera açısı vardı. Ben sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 matama said: indirip derken heralde kacak indirdin sen yorum yapsanda bos zaten ... Thraine_Numeheru said: topigi gorunce indirdim... eskisini izlemedim ama abartmışsın bir filme yorum yapmak için sinemada izlemek mi gerekiyor.komik olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar