Zed Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 tv kartımın chipsetini ya da markasını bilmiyorum. çok eski bişey, lifeview flyvideo gibi bi adı var (üstünde yazanlar bunlar). şimdiye kadar driverları hep sorun çıkardı, nerdeyse hiç adam gibi kullanamadım. ama çalışır durumda olduğunu biliyorum. çok uğraşıp debelenince çalışıyo nadiren. az önce yine şansımı deniyim diye driverını indirdim ve yükledim, driverı xp için yüklemiş olmama rağmen her seferinde hata verip kapanıyo. ne yapabilirim? bu tv kartları için generic bi driver var mıdır? ya da aynı kartı olup da yardımcı olabilecek olan? (yanlış driver yüklemiş olamam, çünkü bütün driverların xp versiyonu aynı.)[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 var aynısından ama 98 kullanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 bende fly tv 98 var, web ten biraz aramayla xp driverını buldum, zar zor yükledim [ tanıyana kadar canım çıktı] çalıştı ama biraz sorunluydu, bende direk uğraşamam diyip sildim attım bi kenara. bu kart win98'de sorunsuz çalışıyor ama me/xp fln direk batıyor.[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 eğer büyük bi hard diskiniz varsa en iyisi 2 işletim sistemi kullanmak.98 ve XP birini boşlğunu diğeri kapatıyo.[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar