CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Gugıl da baya bi baktım da şunu indir şunu indir diyolar ama indir dedikleri dosyaları bulamıyorum. Şu işi sırasıyla ve dosyaların linkleriyle açıklayacak bir babayiğit aramaktayım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Bırak abi sen oynama dandik oyun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ingilizcen varsa eurobattle.net e gir ordan şeyet yoksada amaaaağn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 link yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 illegal bişey mi ki link yasak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 http://www.getdota.com/ bu adresten dota mapini çekiyorsun warcraft klasörünün içindeki map klasörüne atıyorsun. oyun linki vermek illegal tabi ki. dota kurmak diye de bişey yok. warcraft 3 ü kurup üstüne frozen throne u kuracaksın.dota da map işte. indirip map klasörüne atacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Fistan said: http://www.getdota.com/ bu adresten dota mapini çekiyorsun warcraft klasörünün içindeki map klasörüne atıyorsun. oyun linki vermek illegal tabi ki. dota kurmak diye de bişey yok. warcraft 3 ü kurup üstüne frozen throne u kuracaksın.dota da map işte. indirip map klasörüne atacaksın. verdiğim link oyun linkimi? AYRICA sende link vermiş bulunmuyormusun? ayrıca ben tıklanası bir linkde vermemiştim. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 map linki vermiş. dota mapi parayla satılan telif hakkı olan bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 PassivE_KesH said: verdiğim link oyun linkimi? AYRICA sende link vermiş bulunmuyormusun? ayrıca ben tıklanası bir linkde vermemiştim. neyse. ben sana demedim link yasak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ben sana link yasak demedim adam olamazsın dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 warcraft 3 ve frozenthrone ek paketlerinin paylasimi yasak(warez) fiyati cok fazla birsey degil, ikisini de supermarketlerde tek bir paket halinde bulabilirsin. dota haritalari icin ise arkadaslarimizin da vermis oldugu bu siteye girip indirebilirsin. iyi eglenceler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar