ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ben bu şarkıyı nerede bulabilirim cep telefonuma mutlaka eklemek istiyorum ama bulamıyorum trailerdaki uzun versiyonu vidyosu olmadan normal şarkı olarak yokmu :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 lament yaz 3131 e yolla cebine gelsin. ve ya torrentlarda felan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ahahah ne diyim dsana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 macrosu oyun içinde durmadan basarsın :P /script PlaySoundFile("SoundMusicGlueScreenMusicBCCredits_Lament_of_the_Highborne.mp3") Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 bende çok seviorum onu mp3 u varmı bi sitede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 direk klibi var wow'un sitesinde. http://www.wow-europe.com/en/downloads/movies.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 eet ben indirdim arada acıp dinliom huzur dolu bişey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 klip var bende de hani mp3 olsa cep telefonunda çalsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ozii_x said: klip var bende de hani mp3 olsa cep telefonunda çalsa Kliplerden sesleri alan programlar var sadece ses dosyasını çıkartabiliyorsunuz onlardan bulunursa şarkı çıkarılır rahatça. Tabi isim sorarsan hiçbir fikrim yok ama videodan sesi almak gibisinden googleda aratırsanız muhtemelen bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 üşenmedim upload ettim buyrun. dinle dinle sıkılmıyorum çok güzel şarkı yahu. söyleyen hatunun terazisine biniyorum huzurunuzda. http://rapidshare.com/files/106636781/World_of_Warcraft-Lament_Of_The_Highborne.mp3.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Vangie Gunn, söyleyen hatun. Anar'alah, Anar'alah belore Sin'dorei Shindu fallah na Sin'dorei Anar'alah Shindu Sin'dorei Shindu fallah na Sin'dorei Anar'alah belore Shindu Sin'dorei Shindu fallah na Sin'dorei Anar'alah belore Belore [hr] By the light, by the light of the sun Children of the blood Our enemies are breaking through Children of the blood By the light Failing children of the blood They are breaking through O' children of the blood By the light of the sun Failing children of the blood They are breaking through O' children of the blood By the light of the sun The sun [hr] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 kız korkunç gözüküo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 evet izlemiştim bunu, çirkin kız. ama allah vermiş işte ses tellerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 toggie'cim allah ne muradın varsa versin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 toggie ve gangren kralsınız nerenizde bu terazi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar