Quibble Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Bu sefer uçalım Bi fırça al eline Boya beni. Kırmızı renk karala. Bu sefer Uçalım. Sakince uzan Sessiz konuş Vahşice bağır, Duyulma. Zarifce titre Yalan atma Usulca gülümse Gözlerime bak. Dokun, öp, sarıl Terle, ıslan. Ayağa kalk, Duvara yaslan. El tut Bel kavra. Saç çek, okşa. Isır, tırnakla Kanat. Nazikce can yak. Önce kaç Sonra bilerek yakalan. Yakala. İste, istet Arzula. Tekrar yat. Nefes al Nefes nefese kal. Yer değiştir. Kollarını aç Gözlerini kapa. Yorulma. Heycanlan Tüken ama bitme, Bit ama Durma. Bi fırça al eline Kırmızıya boya. Burası zirve, Aç gözlerini. Bu sefer Uçalım.
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 yalan atma diye cümle mi olur abi aman aman
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ya yalandan orgazm oluosa ? hiii !! yalan atma biliyorum hosuna gidio diyorum iste :P
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 oha çok güzel olmuş. Tüken ama bitme, Bit ama Durma. imzam oluor kendisi artık :)
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Asteroth said: Ben beğenmedim. canin saolsun hepiniz saolun :)
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 yılmaz özdil, yılmaz erdoğan karışımı, duygu yüklü, çalışıması gerek.
Öne çıkan mesajlar