Quibble Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Bu Akşam Ölürsem Bu akşam ölürsem, Merak eder misin Yalnızlığın rengini. Fayda eder mi? Özür dilesek, Benim yolum bitsede. Hatırlar mısın beni, Çizebilir misin En mutlu anımın resmini? Kanım çekildiğinde, Silebilir misin İsmini ?.. Zaman dursada, Korkmadan Tutabilir misin elimi?. Kapar mısın gözlerimi, Daha fazla görmeden Yalnızlığın esaretini.. Son yolculuğuma çıkmadan, Affettsem herkezi Son kez öper misin beni? Bu akşam ölürsem, Hatırla Gözlerimin rengini. Yarın uyandığında, Bilki çekemedim başkasıyla Aynı eziyeti. Sakın suçlama kendini(!) Gözyaşların donsada, Unutma karlı günleri. Ağlama. Belki bu dünyada, Olmadı öteki.. Üzülme bebeğim Alt üst ederim cehennemi, Ayırırsa bizi..
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Hoş. Ama yalnızlığın rengini neden ozlesin sen gidersen ? Yani yalnız kalmak ve yalnız kalmanın verdiği rengi özlemek ? ilginçç.. Mantıklı olmak lazım bazen.. Ama güzel.
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Baluu said: Hoş. Ama yalnızlığın rengini neden ozlesin sen gidersen ? Yani yalnız kalmak ve yalnız kalmanın verdiği rengi özlemek ? ilginçç.. Mantıklı olmak lazım bazen.. Ama güzel. yalnizligin rengini ben biliyorum kardes.. ve ona soyleyemeden gidersem merak eder mi ? diye soruyorum.. tesekkurler hepinize :)
Soulbringer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Tebrikler guzel olmus elinize saglik
calimero Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 güzel olmuş tebrikler. yalnız gıcıklık yapıp şu imla hatasına da dikkatinizi çekeyim. said: Yarın uyandığında, Bilki çekemedim başkasıyla Aynı eziyeti. -ki ayrı olacak
Öne çıkan mesajlar