Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 şimdi kız arkadaşıma bi tane siyam kedisi aldım gittim dişi aldım rengi falan daha açık bunun. bi de erkek var. daha koyu renkleri. da kararsız kaldım. erkek mi alsaydım 1-2 güne satılmazsa karar değiştirme hakkım var. ne öneririsiniz? dişi alırsam nolur erkek alırsam nolur kötü yanı iyi yanı bilmiyorum da pek. kız daha önce baya beslemiş kedi fln ağzını aradım pek farketmez fln dedi süpriz de yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 azgınlık donemleri dısında cok fazla farketmiyo. benim onceki kedim dişiydi şimdiki kedim erkek. erkeklerin azgınlık donemi daha sorunlu. yani 7. ayı gectiginde basliyolar. mesela benim şuanki erkek kedim 7 aylık ve kolumu ısırıp kolumu yada t-shirt fln varsa onu becermeye çalışıyo :P ama dişi kedide böle bi olay yok. dişi kedilerde melankoli oluyolar bu donemde ama onun içinde azgınlık giderici hap var. erkek kedilerde bu hap pek işe yaramıyo açıkcası. bide erkek kedilerin etrafa koku bırakma gibi bi olayı varki o inanılmaz can sıkıcı bişey. yani eve geldiginde yastıgın yada kanepene işemiş bi halde bulabilirsin. 1 yaşından öncede kısırlaştırmayı veterinerler pek tavsiye etmiyo gelişimleri açısından. Bence dişi kedi almışın iyidir kalsın o. kız arkadasına cok fazla sorun cıkarmaz. ama dikkat et cam kapı fln açık kalmasın atlıyabiliyolar. ben dişi kedimi o yuzden kaybettim. 6.kattan atladı ve iç kanamadan öldü senin aklında bulunsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Bizim kedide 3 kattan aşağı atladı çiftleşme zamanı, hiç bişey olmadı ama çok sorunlu ( bana göre tabi) bir dönem geçirdik.. Gende dişi iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Geceleri uyutmuyor dişi kediler. Miyav miyav diye kafa ütülüyolar. Ama tabi erkek kedilerde deli gibi saldırgan oluyor. Dişi daha iyi benim görüşüme kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ya o sesi erkek kedide yapıyo çok fena hemde yıkıyo ortalıgı gecenin sessizliginde. bide dişiler için hap var hormon duzenleyici ama erkek için yok öle bişey. yani dişi iyidir. aslında bende vet.den alırken dişi diye aldım ama çok kucuktu 2 veterinerde anlıyamadı. sonradan erkek oldugu gozuktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar