Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hediye siyam kedisi


Black-ice

Öne çıkan mesajlar

şimdi kız arkadaşıma bi tane siyam kedisi aldım gittim dişi aldım
rengi falan daha açık bunun. bi de erkek var. daha koyu renkleri. da kararsız kaldım. erkek mi alsaydım 1-2 güne satılmazsa karar değiştirme hakkım var.

ne öneririsiniz? dişi alırsam nolur erkek alırsam nolur kötü yanı iyi yanı bilmiyorum da pek. kız daha önce baya beslemiş kedi fln ağzını aradım pek farketmez fln dedi süpriz de yapmak istiyorum
yardımcı olursanız sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

azgınlık donemleri dısında cok fazla farketmiyo. benim onceki kedim dişiydi şimdiki kedim erkek. erkeklerin azgınlık donemi daha sorunlu. yani 7. ayı gectiginde basliyolar. mesela benim şuanki erkek kedim 7 aylık ve kolumu ısırıp kolumu yada t-shirt fln varsa onu becermeye çalışıyo :P ama dişi kedide böle bi olay yok. dişi kedilerde melankoli oluyolar bu donemde ama onun içinde azgınlık giderici hap var. erkek kedilerde bu hap pek işe yaramıyo açıkcası. bide erkek kedilerin etrafa koku bırakma gibi bi olayı varki o inanılmaz can sıkıcı bişey. yani eve geldiginde yastıgın yada kanepene işemiş bi halde bulabilirsin. 1 yaşından öncede kısırlaştırmayı veterinerler pek tavsiye etmiyo gelişimleri açısından.
Bence dişi kedi almışın iyidir kalsın o. kız arkadasına cok fazla sorun cıkarmaz. ama dikkat et cam kapı fln açık kalmasın atlıyabiliyolar. ben dişi kedimi o yuzden kaybettim. 6.kattan atladı ve iç kanamadan öldü senin aklında bulunsun :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya o sesi erkek kedide yapıyo çok fena hemde yıkıyo ortalıgı gecenin sessizliginde. bide dişiler için hap var hormon duzenleyici ama erkek için yok öle bişey. yani dişi iyidir. aslında bende vet.den alırken dişi diye aldım ama çok kucuktu 2 veterinerde anlıyamadı. sonradan erkek oldugu gozuktu :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...