n0body Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Soundblaster Audigy ses kartı almıştım daha bi senesini doldurmadı kart... 6 ay fln olmuştur alalı... ama noolduysa seste bozukluklar var mesela Freelancer oynarken bazı dialoglar çıkmıyo... çok ilginç ya video başlıyo ... adamlar konuşmuyo sadece dudak oynatıyo... ama yak sesleri ve diğer sesler çıkıo... önce oyunda sorun var sandım sonra bi kaç oyun daha açtım onlarda sesde cızırtılar fln olmaya başladı kafayı yedi sesler fln... anlamayamadım sebebini :) sizce nedendir? hoparlör mü ses kartımı? bi de garanti kapsamına girer mi?
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Garanti Belgesi duruyosa ve süre geçmemişse garanti kapsamına girer girmek zorunda soundblaster audigy iyi bi ses kartı o kadar kısa zamanda bozulmamalı sen bi şansını dene servisi arayıp...
n0body Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ya kesin ses kartından mıdır? onu da bilemiyorum ki :)
n0body Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 imdak ya biri bi yorum yapsin :) bu ses kartından dolayı mıdır?
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Audigy kac ?[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
n0body Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 sound blaster - audigy ... 1 yani :) special edition yazıyo kutuda ama sitesinde special edition die bi audigy yok live - platinium fln var :)
zamo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Aygıt yöneticisinden aygıtı kaldır sonra eğer xp varsa tekrar sürücüsünü otomatik yükleyecek.O zaman belki düzelir.En azından bende de Audigy 2 vardı sorunumu o yolla halletim.[signature][hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!!
n0body Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 hmm saol :) ama işe yaramadı :,( hala oyunlarda cızırtılar fln çıkıo... hoparlördemi bi sorun var yoksa ? onlar epey eski hem bozulmaları daha kolay.. oyunlarda sesler fln bazen gidip geliyo cızırtılar fln çıkıyo... ses kartı mı yapar bunu hoparlör mü ? :)
n0body Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 freelancerdaki olay yazılımsal tmm da ... dier oyunlarda sesteki cızırtılar fln nie olabilir ? ses arada duruyo yavaşlıo cızırtılar geliyo fln..... asıl sorunum bu :) hoparlörden mi karttan mı ?
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Ses kartı bozulmaz.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
n0body Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 hmm ses son nefesini demin verdi :) sadece cızırtı fln geliyo :P hoparlörden sandım önce... sonra söktüm audigy ye bağlı olan hoparlör kablosunu... anakartın seskartına bağladım takır takır çalışıo.... :) yani neeymiiş... ses kartı bozulurmuş... :P creative dedik güvendik aldık ühüh bozuldu umarım garantisi vardır
Castigater Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 said: n0body, 01 February 2004 18:23 tarihinde demiş ki: Soundblaster Audigy ses kartı almıştım daha bi senesini doldurmadı kart... 6 ay fln olmuştur alalı... ama noolduysa seste bozukluklar var mesela Freelancer oynarken bazı dialoglar çıkmıyo... çok ilginç ya video başlıyo ... adamlar konuşmuyo sadece dudak oynatıyo... ama yak sesleri ve diğer sesler çıkıo... önce oyunda sorun var sandım sonra bi kaç oyun daha açtım onlarda sesde cızırtılar fln olmaya başladı kafayı yedi sesler fln... anlamayamadım sebebini :) sizce nedendir? hoparlör mü ses kartımı? bi de garanti kapsamına girer mi? freelancer da dialogların çıkmamasının sebebi codeclerden kaynaklanıyor aynı sorunu sblive de bende yaşamıştım sorunu çözene kadar göbeğim çatladı :) freelancer'ın readme dosyasında anlatıyor sorunu nasıl ortadan kaldırıldığı :) registry'den bi satırı siliyordun yanlış hatırlamıyorsam diğer sorunlarda muhtemelen codeclerden kaynaklanıyor [Bu mesaj Castigater tarafından 04 February 2004 03:48 tarihinde değiştirilmiştir]
n0body Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 çok saol ya .. buldum anlattığın bölümü de codec lerden pek anlamadığım için ne yapacağım hakkında pek bilgim yok :) icq varsa verebilirmisiN? biraz yardımcı olabilirmisin yani?
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Registery'den birkaç yeri sil diyor ve sonrada freelancer cd'sindeki bir dosyayı çalıştır dior. O dosyada zaten media player codec installer. Tam ayrıntı aklıma gelmio. Evden girmem lazm nete.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Öne çıkan mesajlar