Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iNECEK VAR...!


Pakize

Öne çıkan mesajlar

Volkanlar patlamaktayken yüregimde ben hep susuyorum.Suskunlugumda bile feryatlarim ciglik cigliga isyan ediyor sessizce.. Dans ediyor binbir düsünce beynimde, haykiriyor icimden kopup gelen duygularim. Zamansiz, acimasiz kör bir bicak yarasi sanki canimi acitan.. Vuran saatin sesi degil ki benim acilarimin ayak sesleri.. Degilmi ki gözyaslarim okyanus misali akan,sadece yüregim degil benligim kor misali yanan.
Ben, benimle savasirken daha da aci cekiyorum, icimde bir ben var ki beni kahreden onu alt etmeye calisiyorum. Bazen ucuyorum kilometrelerce ötelere kayboluyorum. Sonsuz bir aci kaplarken icimi, karanliklar var sadece gök yüzümde. Bulutlara dokundum göz yaslari sicim gibi indi yer yüzüne. Düstügü her yerde binlerce oyuk olusmus, yüzlerce keder cicegini büyütmekte.

Yagmurdan sonra günes acarmi dersin?
Rengarenk gökkusagina merhaba der mi bu yürek?
Sicak bir gülüs, bir tatli söz baglarimi beni hayata SIMSIKI?
Ne yalanci dostlar gördü bu gözler, ne sözler isitti asilsiz, ne ummustu sevgiden, ne buldu o saf, melek ruhum. Acilara dur desem dinlermi beni acilar?
Birakir mi yakami?
Yaratilmis olana sevgi gerek. Sevilmeyi hak edecek olmali sevilen. Bir yangin var icimde bir ince sizi,dinmiyor dinmeyecek. Kimse cektigim acilari bilmeyecek..
Neden diyorum hep neden? Mutlu olmak, mutlu etmek bu kadar mi zor?
Nedendir yalanlar, oyunlar ve entrikalar insanlari mutsuz etmenin ne alemi var? Uykusuz kalsada gözler pc basindayim yine. Beynim öyle yorgun ki gönlüm öylesine behbaht..
Durdurun dünyayi diyorum bu son durakta iNECEK VAR...
![signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...


[Bu mesaj Pakize tarafından 04 February 2004 23:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...