aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 kufru ettirenler utansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 vayak iyi gzuelde ciem cok kotu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 sırf vay ak yönetimi yüzünden oyunu bıraktım, eşcinsel faşizan yönetim devrilmeli artık = gültün tüm n00bları, birleşin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Hehe bizim guild'in GM ses kayıtları olsada yayınlasam.Hatırlıyorum guildteki ilk raidimde. Ona buna sheep atıyorduk felan sıçmıştık sheep işinde.Adam ventten "hepinize charlarınızı sildirip reroll mage yaptırıcam. gidin tetris oynayın siz" demişti yarılmıştım. Sonradan öğrendim adam loot ftw'nin eski raid leadmiş. Raidlere 2 zanaks atıp geliyormuş : ) ingilizcenin bittiği yerde bulgarca küfür devam ediyor. Bazen wipe yesek adam enrage olsadda gülsek diye düşündüğüm oluyor. Ainav FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Siz birde bizim gm i görün raidde wipe yediğimizde (regalya oluyor kendisi) kasıp kavuruyor maşallahı var. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar