maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Crom dayim. ismim: Ulubatli - Barbarian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 crom , heyd , dark templar.. ama pek memnun kalmadım şahsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 niye:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 diğerlerine bakmak lazım.. tam bana göre char değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 arkadaşlar sizi bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ekle beni friend list e muminin charındayım /cc addbuddy Mumi yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ben ehpinizi gordum attila bilhassa hep senle karsilastim bi cevap atmadin. benide ekleyin nickim tharkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 THARKAS said: ben ehpinizi gordum attila bilhassa hep senle karsilastim bi cevap atmadin. benide ekleyin nickim tharkas pardon yav hangi kanaaldan daha haberleseceimi cozemedim sayımi acaz tellimi kullanacaz nedir anlamadım cok kullanıslı gelmedi bana chat barlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Özellikle frf üyeleri aşağıdaki komutu yaparlarsa hemen kaynaşırız.tabii crom serverında oynayan diğer arkadaşlarıda beklerim. /cc addbuddy Akse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 3 tane hox var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 walla benim şahsi görüşüm kim ne class oynarsa oynasın o class ile kendi oyun tarzi uyuştuktan sonra bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 healerımız da olsun da kim ne olursa olsun heh=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 xotliler varken dps sorun olmaz ehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 serverlar geldikten sonra healer denemeyi düşünüyorum. yorumlarımı yazarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 abi bu ne ya nerden aldınız oyunu ben gittigidiyordan ön sipariş pakedi aldım herif 23ünden sonra 1 hafta bekleyin elinizde olur dedi online satın alıp DL edebileceğim biyer yokmu beyler yardım edin acilen hemen almak istiyoruz bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 aşağıda bir yerlerde gamersloot tan bahsetmişlerdi.oradan al.hemen key gönderiyorlar ama early access olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 kahnx sorduğun sorunun yeri doğru olmaması bambaşka bir sorun iken ufak bir araştırma ile ne zaman,nasıl başlayacağını öğrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 guildi kuracakmısınız? level 20 de guild kurma seçeneği açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 halledilir bu gece büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 selam ben crom serverında başladım level 20 de oldum guildinize girmek istiyorum ama kimle konuşacam nasıl yapacam bilmiyorum bir söyleyebilir misiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Selam, oyunda bana ,sufi ye ,burakstlin e veya shewky ye ulaşman yeterli olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 http://feats.goonheim.com/priestofmitra#t0a5b5d5e1i5j1k2m1o2p3u5v1x5A1t1a5c5f3t2a5c5i3j1l1n5p3r1 Bu da benim build. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yanlış yere gelmiş :D. Neyse akşam alırız abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Bende gelmek istiyorum, benide alın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Oyunu Aldim :D Siz nerelerdesiniz?? Bu Arada Swg'den Anron Ben ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar