odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 toplasak 100 kişi olmayız işte eksikliğimiz o ve 100 kişi 3 4 ay bir arada durmaz.birileri kısa sürede üst levele erişip guildde bir işim kalmadı canım sıkılıyor end game yapacam arkadaşlar çağırıyor üzgünüm diyerek başka guildlere geçecekler.hep hikaye böyle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 450 kişilik guild mı daha oyun kurulmadan ne oluo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ahah sizin basliyacaginiz pvp serverlarinda onceden hazirlanmis ortalama 300 playeri olan guildler var malesef. yani 3-5 kisi orda baslayip bi yere varamassiniz:) biz CROMdayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 KIROM? KINAYT ONLAYN OYNAMAYIP BUNA PARA VERMEYIN YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 noldu len oyun acilis tarihine dogru dadandin buralara? yok efendim oyun dandikmis falan simdi tukurdugunu yalican gibi bir his var icimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 su topice mesaj atanlarin nicklerine bakiyorum, onlarin arasinda kankalarimi goruyorum. aciyorum =( ayrica tassaa geliyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Thebestfb said: Sevkı hala gec degıl abı topluca gelın pvp serverına bırlıkten kuvvet dogar. 21 tane guıld war fury de 1 tane turk guıld ı yok. Yunanlılar bıle kurmus guıldı 450 kısıler. Neyımız eksık bırlık olalım yuh. yunanlılara bak. vay hirbolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 sonunu dusunen kahraman olamaz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 neyse artık herkese keyifli oyunlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 akse foruma giremiyorum ne yapmam lazim ?? senin zamaninda verfdiğin sifreler iptal mi oldu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 özel mesaj attım camoka sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 maxrep said: Thebestfb said: Sevkı hala gec degıl abı topluca gelın pvp serverına bırlıkten kuvvet dogar. 21 tane guıld war fury de 1 tane turk guıld ı yok. Yunanlılar bıle kurmus guıldı 450 kısıler. Neyımız eksık bırlık olalım yuh. yunanlılara bak. vay hirbolar.. o zaman tarihi baştan yazacaz demekki, bir kale falan kurarsak adını da istanbul koyarız sabah aksam doveriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 pre-aoc buluşmasını dün akşam yaptık bu arada. buyrun 2 sahne. buluşma noktasında beklerken soldan: tonguz, tuman, sowhard ve akse yemekten sonra yine soldan: sowhard, akse, tuman, itu, heyd(tunch) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 abi kendi resminide koysana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 rp pvp mi oldu server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Oylama henüz sonuçlanmadı ama durum Pve gibi gözüküyor. Lakin Tüm üyelerin RpPvP serverında da oynama hakkı var sadece guild çoğunluğunun PvE oynayacağı belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 çok fazla detay açıklamayalım abi ya hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Bir kere herkes saat 20.00 da msnde aynı konuşmada olacak (tabi titretme gibi şakalar yapmadan eheh) daha sonra herkes karakterini falan tamamlayınca ve ilk Night questi yapılınca bi instance a gönderiyo 2. kısmı o o instance a girmeyin Day mod a geçin oradan hepimiz şeyde buluşacaz şimdi Tortage city e gir sırtını kapıya daya, dümdüz yürü sola dön sonra sağ taraftan dümdüz git solunda Slave ler olacak o slaveleri görünce sağa dön uzun bi Tower var (aslında tower değil üstündeki binanın desteği) o desteğe dayalı merdivende buluşuruz:D şaka bi yana msnde konuşuruz nerde buluşacağımızı ve questlere başlarız questleri hep birlikte yapmakta yarar var çünkü şukadar şukadar hayvan öldür questleri tek tek kolay olmuyo ve etrafta bir sürü insan olacağı için bitirmek zor olur böyle bir planım var siz nasıl uygun görürseniz öyle yaparız tabi fikirlerinizi belirtin maksimum 2 günde Tortage adasından çıkmış oluruz (ben bi gecede çıkarım da ehe ehe) Sufiye altın meşaleyi veririz ve guild kur tuşuna basar TADAAA bu kadar=) bide umarim chat sistemi değişmiştir oyunda kanaldan kanala dolaşmak çok zor chatte mesela Global channeldan Group channel a geçtin, bişey yazmak için enter a bastın ŞAAK global chat ekranına geri dönüyo en son oraya yazdığın için gönderiyo heralde ama çok sinir bozucu bişey o yüzden betada hiç kimseyle sohbet edemedim ühü [ama bazen kafasına göre atıyo gruptan Global e veya başka bi channel a o da bugdır umarım :/ ] --- frf forumlarına bakmayanlar için eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 guardian oynayacak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 GwindonSurion said: Bir kere herkes saat 20.00 da msnde aynı konuşmada olacak (tabi titretme gibi şakalar yapmadan eheh) daha sonra herkes karakterini falan tamamlayınca ve ilk Night questi yapılınca bi instance a gönderiyo 2. kısmı o o instance a girmeyin Day mod a geçin oradan hepimiz şeyde buluşacaz şimdi Tortage city e gir sırtını kapıya daya, dümdüz yürü sola dön sonra sağ taraftan dümdüz git solunda Slave ler olacak o slaveleri görünce sağa dön uzun bi Tower var (aslında tower değil üstündeki binanın desteği) o desteğe dayalı merdivende buluşuruz:D şaka bi yana msnde konuşuruz nerde buluşacağımızı ve questlere başlarız questleri hep birlikte yapmakta yarar var çünkü şukadar şukadar hayvan öldür questleri tek tek kolay olmuyo ve etrafta bir sürü insan olacağı için bitirmek zor olur böyle bir planım var siz nasıl uygun görürseniz öyle yaparız tabi fikirlerinizi belirtin maksimum 2 günde Tortage adasından çıkmış oluruz (ben bi gecede çıkarım da ehe ehe) Sufiye altın meşaleyi veririz ve guild kur tuşuna basar TADAAA bu kadar=) bide umarim chat sistemi değişmiştir oyunda kanaldan kanala dolaşmak çok zor chatte mesela Global channeldan Group channel a geçtin, bişey yazmak için enter a bastın ŞAAK global chat ekranına geri dönüyo en son oraya yazdığın için gönderiyo heralde ama çok sinir bozucu bişey o yüzden betada hiç kimseyle sohbet edemedim ühü [ama bazen kafasına göre atıyo gruptan Global e veya başka bi channel a o da bugdır umarım :/ ] --- frf forumlarına bakmayanlar için eheh tüm başlıklar off-topic cenneti oldu malesef, Şevkicim o group kanalını default kanal olarak ayarlarsan global olana dönmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 odiflame said: guardian oynayacak var mı? ben varım =) (son attıgım msjların hepsi ben guardian olcam snrm :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 bende guard olup size katılmak istiyorum :) ilk defa ağır zırhlı bir char oynayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 off topic cenneti derken? ben buradan guildime sesleniyorum saol bi deneyim olmadı daha çok soruyla dönecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 crom da hox karakter actım adı attila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 bende hox açtım adı odynaflamyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar