Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 said: BD'de 8 genç kız, video paylaşım sitesi YouTube'da yayınlaması için tüyler ürperten bir video çekti. Gençler, 16 yaşındaki kız arkadaşlarını öldüresüye dövdü ve bunu saniye saniye videoya kaydetti. http://www.ekolay.net/haber/haber.asp?pid=64&haberid=537338 En altta vidyo var. Kızı neden dövüyorlar, biri konuşmaları çevire bilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 nesi öldüresiye. 2 tane şaplak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 fetişler onlar fetişler, kırbaç falan da girer ona, sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 benim bildiğim kız kavgasında saç çekme olur ama öyle bişey yok valla muhammed alinin kızı mubarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 araba olayı mı bana mı öyle geldi. Bişey anlaşılmıyor da. vat diç yu du tu may kar diye bişey duydum emmee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 benim icin kavga ediyorlar paylasılamadım bır turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 çok bişe yok ya iki tekme atmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Ben de sandim ki eglencesine (csi in fannysmacking adli bolumdeki gibi) dovuyolar zanntim.Ama mevzuyu da anlamis degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 there is only 17sec left make it good :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Virus said: there is only 17sec left make it good :p FIGHT BACK FIGHT BACK!! WHOA WHOA WATCH THE FUCKING SHELVES I DIDNT DO ANYTHING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Masakari said: benim icin kavga ediyorlar paylasılamadım bır turlu erkeğim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 erkeksizlik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 la böyle dövmekmi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Kızlar edince olay oluyor,erkekler bu tarz dalsa birbirine ayırmazsın bile.Sıkıcı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Hacı hiç mi şu kavganın nedenini söyleyebilecek bir insan yok yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 kavganın nedeni yok sorun orda bide kız yumruk atar gibi yapıyo ama atmıyo ne o ole oksar gibi ogretmemişler bu kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Kavganın nedenini öğrenseniz nolcak ya :D çok mu önemli sanki.Dayak yiyen kızda çok mazlum gerçi bişi de yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 şimdi olay şu hacım bu 3 lezbiyen aynı evde kalıyolar grup falan filan güzel bi ilişkileri var ama, o dayak yiyen lez diger lezzolara ihanet ediyor ve erkek atıyor eve bunu kaldıramayan diger 2 lez, kızı öldüresiye!!11 dövüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 sağdaki haberlerden http://www.ekolay.net/haber/haber.asp?pid=64&haberid=537952 bomba imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar