SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Nihayet patiye ulaştım, vallahi patiden gayri yalan bulamadım çare :D Şimdi kız arkadaşımın bi masaüstü bilgisayarı var. Antivirüs falan kullanmamışlar. Uzun süredir şifreli sayfalar ile ilgili sorunu var. Şöyle ki, her yere, normal sayfaların tümüne rahatlıkla erişirken, login gereken, şifre gönderen sitelere girerken sayfa görüntülenemiyor hatası alıyor. Sadece explorerde değil, Messengere girerken de anahtar bağlantı noktası hatası veriyor. Opera kurmasını söyledim, kurdu onda da hiçbir sayfaya giremiyormuş. Bi forumda sertifikaları silin falan dediler. Onu da yaptık, yokyine aynı. Bu sorun nedir, ayarlarla ilgili birşey mi yoksa antivirüs kullanmamanın cezası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Hiç duymadığım bir sorun ama spyware ve virüs taraması yapmak ile başlayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ben de şaşırdım yahu, format atmak da istemiyorum direk. bi tarama yapayım en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar