slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Ewet opeth sever arkadaşlar, haberi olan yada olmayanlar için 20 haziran'da İstanbulda Opeth konseri yapılacaktır bilgilerinize... Kaynak: Opeth official site... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Harika bi haber, Uni Rock açıkhava festivali kapsamında çıkacaklarmış, dolayısıyla ekonomik bir fiyata alacağınız kombine biletle ertesi günü de Testament'ı izleyebileceğiz, arada bir de orphaned land ve daha bi dolu yerli grubu çıkaracağz. oh mis http://www.biletix.com/perfList.htm?id=448&pst=EVENTGROUP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 http://www.facebook.com/event.php?eid=10751457010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 paticik çadırı kurulsun bu sefer. baya opeth fanı var çünkü, kalabalık oluruz. bir de playlist i çok merak ediyorum watershed haricindekileri tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 watershed'in tamamını bile çalabilirler bence tanıtım olarak ama onun dışında bi ghost of perdition ve deliverance'ta hiç fena olmaz hani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Hayatımda ilk kez bi festivalin tek grubunun alınıp "opek konseri" diye tanıtıldığını görüyorum. Ayrıca tüm türkiyeye hayırlı olsun. Ailecek ordayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 YDS'den bir gün önce, ama gelmeyeni müzikten aforoz ediyormuş mikael. Geliyoruz, röh röh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Abi adamlar festivalde çıkacaklar, hedlaynır işte ilk gün =P Festival aranıyordum zaten, finaldi e sınavıydı çarpışmazsa geleceğim çadırı madırı kapıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Tamam ozaman hemen organizatörlerle bir şekilde irtibata geçip Paticik için toptan bilet alımı ve özel yer rica edelim :D her nekadar hayal gibi olsada gerçekleşirsede süper bişey olurdu valla =) 60-70 tane pati üyesi bi konserde hiç bir toplantıda okadar adam çıkmamıştır hehehehe...20 haziranda orada görüşürüz artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 kamp alanında paticik alanı kaparız bi tane zaten orası kesin. ortaya bi alan bırakıp böyle minder tente "pati zone" mu yapsak diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 olabilir aslında hiç fena bir fikir değil bitane pati bayrağı asarız tamamdır oldu bu iş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 yeap aldım biletimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 10-19 Bilet arası %10 İndirim, 20-40 Bilet arası % 20 İndirim. Grup satıslar Satıs noktaları ve Çagrı Merkezinden yapılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 çıkmaz mı lan 20 kişi. ucuza alalım biletleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ben daha almadım alacam mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 keşke önceden belirleseydik delioğlanla ben aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 %10 indirim 5.6 ytl hiç deymez bence alalım hepimiz özgürce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 %20 pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Uni Rock'a Pentagram da çıkıyomuş hobarey unirock başlığı yok mu ya pati'de arıyorum bulamadım buraya yazayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 aç bitane başlık ya ağlanacak sanırım bu konserde porselen kalp ne öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Pentagram kesin mi? Ben de bugun alıyorum bileti.pati çadırı hiç de fena olmazdı:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Bana facebook eventinden geldi mesaj pentagram da eklendi şeklinde. Biletix'te henüz pentagram yazmıyor. Ayrıca festivalin resmi bir sitesi bile yok/henüz hazır değil. Öyle yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 opeth biletimizi kampa dönüştürebilirmiyiz acaba. merak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ben olsam biletix'e telefon açar sorardım. öneri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 lan bu festivalin sitesi yokmu allasızmı bunlar varmış ama cakmalar cakması bişey acıklanmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar