ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 arkadaşlar bana acele restoranlar için sipariş-stok-müşteri adresi-fatura kesen bi program lazım internette bi kaçtane buldum ama deneme sürümü hepsi. hiçbirininde Crack'ini bulamadım. Eğer sizlerin bildiği bi program varsa lütfen yardımcı olunuz. Teşekkürler.. P.S.: Yukarıdaki özelliklerden bir tanesini de yapan bi program biliyorsanız lütfen yazınız.. Freeware yada Crack'i olacak. örn; sadece fatura kesen.. ÇOK ÇOK ACELE :([hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 20 Mart 2003 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 pardon. aceleden nereye yazmam gerektiğimi düşünemedim. Çok lazım. lütfen yardım ediiin ühühühh :( Mesela Fatura Kesen bi prog. biliomusunus?[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 said: ShekiLChoCuq, 22 Mart 2003 00:59 tarihinde demiş ki: pardon. aceleden nereye yazmam gerektiğimi düşünemedim. Çok lazım. lütfen yardım ediiin ühühühh :( Mesela Fatura Kesen bi prog. biliomusunus?[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] 1 ay falan sabredebilirsen ben yapıcam böle bişiy :)[hline]Ar yu Laz ? no ay lazın't Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 excel ile kendine fiyat fatura listesi gibi şeyler yapabilirsin..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 programa gerek yoq makas kullan kesmek için :P *!gelmesi muhtemel ıyyy iğrenç kelimelerini duymamak için gözlerini kapar *[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar