Tron Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 arkadaşlar, eskiden harley davidson (chopper) motorsikletlere benzeyen bir bisiklet vardı. Zamani arkadaşlar rahat iyi hatırlar diye ümit ediyorum. Genelde kırmızı renkte, arka lastiği kalın, gövdenin tam ortasında otomobil vites topuzuna benzer 3 kademeli vitesi olan, Gidonu yine halley motorlardaki gibi uzun, bu anlatmaya çabaladığım bisikleti hatırlayanınız var mı? Aşağıdaki resimde elimden geldiğince cizmeye çalıştım. Acaba bu bisikletin adını bileniniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Bu bisikleti hatırlıyorum vitesi falan çok ilginç gelmişti zamanında bana kuzenimde vardı. Ama ismini hatırlamıyorum mlsf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 baysikıltrigiyıred Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Küçükken mahallede bi çocukta vardı cok pis hava atardı o geldi aklıma. Ama bsikletin adını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 bemex değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 POLO bisiklet bu bende vardı ortadan vites.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Gidonları ters takınca motorsiklet gibi görünürdü. 3 otomatik vitesi vardı ortadan süper bişidi. POLO zamanının pinokyoya göre mescedesiydi. :) Süer ön kaldırıp gidilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 pinokyo vardı ismini hatırladığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 aynısı vardı halamın oğlunda 3 vites : ( geçen gün istedim çöpe atmışlar üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 benim ortadan katlanan pinokyom vardi.vidayi iyi sIkmayinca ortadan ayrilirdi. bir guzel surundururdu yerlerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar