Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

August rush

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Queen said:
Hayatımda izledğim en kötü filmler arasında ilk 10'uma girer herhalde . Bu kadar saçmasapan bir şey görmedim. Ama anamadığım üzere genelde Türkler beğenmiş bu filmi bi rottentomatoes a falan bakın daha fazla bilgi için.

10 film izledin sanırım hayatında.
Türkler değil,akademi ve bafta'da gördüğümüz üzere özellikle müzikleri ve sanat kurgusuyla taraflı tarafsız tüm ülkelerde beğeni topladı film.Sırf oyuncuları ve müziği için bile hiçbir insanın izlediğim en kötü filmlerdendi listesine böyle kolay gireceğini sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
Queen said:
Hayatımda izledğim en kötü filmler arasında ilk 10'uma girer herhalde . Bu kadar saçmasapan bir şey görmedim. Ama anamadığım üzere genelde Türkler beğenmiş bu filmi bi rottentomatoes a falan bakın daha fazla bilgi için.

10 film izledin sanırım hayatında.
Türkler değil,akademi ve bafta'da gördüğümüz üzere özellikle müzikleri ve sanat kurgusuyla taraflı tarafsız tüm ülkelerde beğeni topladı film.Sırf oyuncuları ve müziği için bile hiçbir insanın izlediğim en kötü filmlerdendi listesine böyle kolay gireceğini sanmıyorum.

Kızdın anladım da bana niye saldırıyosun anlamıyorum. Ayrıca sırf öyle bir şey varsa ben de parayı basarım getiririm iyi oyuncuları (iyi oyuncu neden gelsin diceksin sırf para için ünlü olmayan iyi oyuncular da var sonuçta), alırım bütün haklarını güzel bestelerin, al sana sadece iyi oyuncuları ve müzikleri için seyredilebilecek bir film.

Edit: Yazdığımı bi daha okudum da cümle çok çocukça olmuş. Ama olsun anlattım ne demek istediğimi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...