SoulCube Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 imdb film drama müzik kategorisinde.Bugün şans eseri izleme olanağı buldum.Gerçekten beklediğimin üstünde güzel bi filmdi. insanın içinde olan bazı şeyleri uyandıran bi film. tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Ehh işte. 1 kere izlenir. 2'inciye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Top 5'ime koydum bu sene.Özellikle müzikleri ve beraberinde getirdiği oscar çok iyi.Daha fazla adaylığı olabilecekken,çok göz ardı edildi ama 7.3 imdb puanını fazlasıyla hakediyor. Sarıyor insanı resmen =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Şaka maka iyi çalıyor ama haa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Hayatımda izledğim en kötü filmler arasında ilk 10'uma girer herhalde. Bu kadar saçmasapan bir şey görmedim. Ama anamadığım üzere genelde Türkler beğenmiş bu filmi bi rottentomatoes a falan bakın daha fazla bilgi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Ben cok begendim filmi, muzik seven biri olarak aldi goturdu beni film. Hatalari var bir suru, daha iyi islenebilir hikaye, biraz yalpaliyor oraya buraya konu ama muzik itibari ile sevgimi kazandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Queen said: Hayatımda izledğim en kötü filmler arasında ilk 10'uma girer herhalde . Bu kadar saçmasapan bir şey görmedim. Ama anamadığım üzere genelde Türkler beğenmiş bu filmi bi rottentomatoes a falan bakın daha fazla bilgi için. 10 film izledin sanırım hayatında. Türkler değil,akademi ve bafta'da gördüğümüz üzere özellikle müzikleri ve sanat kurgusuyla taraflı tarafsız tüm ülkelerde beğeni topladı film.Sırf oyuncuları ve müziği için bile hiçbir insanın izlediğim en kötü filmlerdendi listesine böyle kolay gireceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 2 hafta oncemi ne izlemistim. Gayet guzel bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Müzik gibi bir konuyu sıfır hatayla işlemek zaten mümkün değil. Ama hiç de fena olmamış bence. Oyunculuklar oldukça başarılı, müzikler ve konu da güzel. Çerez niyetine değil gayet dolu dolu izlenecek bir film bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 BulletRide said: Queen said: Hayatımda izledğim en kötü filmler arasında ilk 10'uma girer herhalde . Bu kadar saçmasapan bir şey görmedim. Ama anamadığım üzere genelde Türkler beğenmiş bu filmi bi rottentomatoes a falan bakın daha fazla bilgi için. 10 film izledin sanırım hayatında. Türkler değil,akademi ve bafta'da gördüğümüz üzere özellikle müzikleri ve sanat kurgusuyla taraflı tarafsız tüm ülkelerde beğeni topladı film.Sırf oyuncuları ve müziği için bile hiçbir insanın izlediğim en kötü filmlerdendi listesine böyle kolay gireceğini sanmıyorum. Kızdın anladım da bana niye saldırıyosun anlamıyorum. Ayrıca sırf öyle bir şey varsa ben de parayı basarım getiririm iyi oyuncuları (iyi oyuncu neden gelsin diceksin sırf para için ünlü olmayan iyi oyuncular da var sonuçta), alırım bütün haklarını güzel bestelerin, al sana sadece iyi oyuncuları ve müzikleri için seyredilebilecek bir film. Edit: Yazdığımı bi daha okudum da cümle çok çocukça olmuş. Ama olsun anlattım ne demek istediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 bende yaklaşık 1 ay önce flan izledim film genel olarak güzel ama biraz fazla tesadüf olmuş 3ününde konser alanında olması flan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 tekrar izledim.. süper film.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar