2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 saldır kasımpaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 sonunda gol alex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 yazık olcak yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 semih girdi k.paşa hem yorgunluktan hem de psikolojik olsa gerek geri yaslandı ve golü yemek için elinden geleni yaptı diyebiliriz. golü yedikten sonra brz ayağında top tutmaya başladı kpaşa ama kontralarla fener tehlikeli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 2 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Bu Kasımpaşa boşuna küme düşmüyor arkadaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 2 semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 haftayaki maç çok büyük maç olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Kasımpaşa iyi mücadele etti, puan alabilirdiler belki. Fenerbahçe yine Semih girince gollerini attı. Kezman'da girdiği pozisyonları değerlendirse daha erken rahatlayabilirdi, Fenerbahçe. Kasımpaşa'da Desire'nin yerine giren Ademovic'i 20 dakikadır takip ediyorum, ben bu kadar kötü santrafor görmedim. 2.ligde bile oynayamaz, abartmıyorum. Ayrıca Erhan Küçük iyi topçu. 4 büyüklerin maçında öyle gözüktü, en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 aytimania said: haftayaki maç çok büyük maç olucak Hatırlamışken, Deivid BJK maçında cezası nedeniyle yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 90+3 de Deivid'in golü, 3-0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 deivid'in olmaması bence büyük avantaj çünkü kazım o boşluğu tam dolduramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 aytimania said: deivid'in olmaması bence büyük avantaj çünkü kazım o boşluğu tam dolduramıyor besiktaslıyız sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 2 haftadir icimden gecen sonuclar gercek oluyor gecen 1-4 yazmistim bugun 3-0 yazacaktim forumda problem oldugundan yazamadim.cok ilginc korkmaya basladim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 haftaya ne diosun ? ona gore iddaa oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 limbeck, bjkliyim ama ben bikaç kere de kazım konusunda tartışmaya girmiştim burda büyük ihtimal takip etmiyosun ama ben gerçekten kazım'ın fenerin sistemine uygun bi oyuncu olmasdığına inanıyorum ama haftaya kazım döktürür de gol fln atarsa bikini fln da giymem onu da sölim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Limbeck said: haftaya ne diosun ? ona gore iddaa oynarız 1-2 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 odeon inşallah haftaya patlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 odeon bende sana soz veriorum eger mac 1-2 biterse benden sana bi hediye.walla gonnumden ne koparsa yollucam adresine.cicek olur tatlı olur bisi olur baska bisi olur artk ne denk gelirse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 sıradaki pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 bjk 2-1 yenerse bende hediye istiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Xobalt said: Kasımpaşa'da Desire'nin yerine giren Ademovic'i 20 dakikadır takip ediyorum, ben bu kadar kötü santrafor görmedim. 2.ligde bile oynayamaz, abartmıyorum. Abi bende tam bunu yazmaya giricektim. Desire çok iyi futbolcu ama bence yetenekleri baya yüksek , çokta genç bu oyuncuyu özel olarak takip edicem çok merak ediyorum nasıl bir futbolcu olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Xobalt said: aytimania said: haftayaki maç çok büyük maç olucak Hatırlamışken, Deivid BJK maçında cezası nedeniyle yok. zico nun yerinde olsam önderi sağ bek yaparım gökhan gönül ü sağ açık bjk maçında bak neler yapıyor o zaman gökhan , darmadağın eder bjk ın sol kanadını kazım mazım oynarsa saçmalık olur.. maçı izlemedim yorum yapmim kezman çok kaçırmış herhalde , o kdr kaçırınca rahatlamıştır , bjk maçında coşar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 haftaya şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz yaaa bu iş bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 İnönü'nün vazgeçilmez hareketi :D Bu sene bir almanyada bir kadıköyde verdik dersinizi şimdi sıra inönüde , çok kolay olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar