chris Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 düşünceleriniz nelerdir? tr de kalmamış araç aldım aracı bekliyorum şuanda almanyadan gelmesiniz ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Kasa değişiyor ondan şuanda almazdım genede hayırlı olsun. Golf kendini her kasada ispat etmiştir ondan fazla konuşmaya gerek yok kanımca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Aldıysan yorum yazılmaz şimdi! :) Güzel araçtır hayırlı olsun! Kazasız belasız kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 golf(otomatik) beklemek zorunda kalacağım..diyorum ki opel astra mı alsam alacağım araç otomatik olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 tiptronic mi golf? eger oyleyse golf u bekle derim ben, bi ara kullanmıstım 1.6fsi güzel bi araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ama 6 nın tipi fln bile belliydi :( bari tsi alsaydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Ya bu Tsi iyi güzel de, o kadar karmaşık mekaniği olan motor güzel bi yol aldıktan sonra nasıl masraf çıkartacak acaba onu merak ediyorum ben. Bakım masrafları nasıl olur acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Selam, Mekanikte karmaşık birşey yok ki :) Karışık olan en fazla egzoz sistemi ile monifold olabilir o kadar :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 ya hem kompresör hem turbo yok mu? bi de intercoolerı var tabii. bi sürü hede var alette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 dun Golf Gt ye bındım arabamdan utandım =( ne kadar hos bı aracmıs megerse. sesı goruntusu benı mutlu ettı resmen. gtı a bınsem orgazmık anlar yasardım buyuk ıhtımalle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Ya TFSI ın bakımı zordur kesin. Turbo ve kompressör çok kompleks yapılar olmasa bile 1.400cc lik kompakt bir motora entegre edilmiş olduklarından erişimi falan zordur yani vardır onun bi zorluğu kesin... Doğuş otonun ustalarından birisi FSI olayına bile çok şikayetçiydi. Çok zor bunun tamiri, hata kabul etmiyor falan demişti... Bu arada TFSI ların performansı cidden inanılmaz. Bir tane Golf bir geçti beni, ağladım resmen. Kızdı bide kullanan. Ama ben Golf GT yi beğenmedim. Performans çok iyi evet ama o motorun sesi hiç hoş değil ya. Motor sesinden çok böyle atomik akım kondansatörü gibi bişi çalışıyormuş sesi var :P vızıltılar falan. Pekte yumuşak karakterli de değil, epey sarsıntılı bi motor. GTI çok daha iyi o konuda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar