Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Holocron almak


Deno

Öne çıkan mesajlar

Ya beyler,ben oyunu bir aydır oynuyorum ama holocoron um hiç olmadı.Elimden geldiğince guclu npcler olduruyorup,loot ediyorum ama genede alamıyorrm.Siz satın almak dısında nerelerden buldunuz?[signature][hline]Her şeyde master olmaya çalışıcağım için,buraya neler de master olduğumu yazmadım:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Soe yılbaşında her accounta 1 ,bazı accountlara 2ser tane holocron koydu. Diğer serverlardaki karakterlerimize gelen holocronlarla eclipsedekileri degistirdik. Yilbasinda elimde 10 tane holocron vardı. Şu sıralar holocronlar ucuzladı. NPC öldüreceğine para kazanmak amaçlı mission yap bol bol 100k ya bulabilirsin bi holocron. Ama ;

The second phase will be to rebuild the Jedi system to be quest-oriented; and to include the familiar elements of Force Sensitivity, Jedi-oriented quests, as well as many other elements the developers and the community feel should make up the process of becoming a Jedi. (It should also be noted that players who have put in work towards becoming a Jedi will not lose their effort. Some sort of recognition of players' efforts will be included in the new system.)

6. patchden sonra fs açmak için holocron kullanılmayacağı mesajını veriyor SOE.[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse
Muhendis of Atlantean [retired]
Even a Jedi could LD.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır 6. patch'ten sonra jedi olma sisteminin değişeceğini söylemiyorlar tam olarak. Jedi sisteminin 6.patch'le birlikte değişmeye başlayacağını, ilk olarak da permadeath sisteminin değişeceğini söylüyor SOE.

The second phase will be to rebuild the Jedi system to be quest-oriented

İkinci aşama olarak da jedi olabilme sistemini değiştereceklerini söylüyorlar ama bunun için bildirilen bir patch zamanı ya da tarih yok.

Eğer en az bir holo bile açıp çıkan skill'i master'lamış olsaydım holo açmaya/skill master'lamaya devam ederdim ben şahsen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

quest based sisteme gecildikten sonra silent prof unu arayanlar gene silent profla jedi olabileceklermiş ama 1n-2n ci holoda felam olanlar sadece questte avantajli olcakmis..[signature][hline]Sne v'Knox,
Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Artist, Merchant, Entertainer, Brawler..
Stil prog: Pistoleer, squad leader
Next: combat medic, doctor

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...