micha Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Orjinal kutusunda iPhone satılır.Pasaportuyla beraber 5dk içersinde Turkcell'e tanımlamasını yaptırabiliyorsunuz. İlgilenenler özel msg atabilirler. iPhone iPhone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ücret nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 İstemeyene zaten satamazsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ücret nedir + 8 mi 16gb lık mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 PassivE_KesH said: İstemeyene zaten satamazsın? Mobbing misin güzel kardeşim ilahi sen. Buradan fiyat veremem.Ö.M ile bana ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 PassivE_KesH said: İstemeyene zaten satamazsın? 1.si bizim burda bölümümüzde genelde gereksiz mesaj istemiyoruz. mal ile ilgileniyosan yazarsın bişiler. ilgilenmiyosanda varsa iyi yada kötü yorumun yazar geçersin. ama şu mesajında hiç birini göremiyorum. 2. si ise burası post kasabilecegin admini ilgilenmiyodur araya bi mesaj sıkıştırayım diye düşünebilecegin bi yer degil. KO bölümü ile karıştırıyo bazı insanlar. (eğer amacın buysa başka bi amaç göremedim ben bu postunda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Sanıyorum cihazlar kayıtsız, kayıtı bizim yaptırmamıs falan gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Yalnız reklamın ben güvendirici olmadığını söylemek zorundayım. Cihazlar hakkında sıfır bilgi var. Sadece Ipod satıyorum özel mesaj ile ulaşın diyince, insan pek güvenemiyor açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Özel mesaj vasıtası ile gerekli bilgileri ve irtibatları arkadaşlara sunuyorum.Pasaportunuz vasıtası ile Turkcell tarafına tanımlamasını yaptırtabiliyorsunuz. 8GB Bellek Türkçe Paket desteği Orjinal kutusunda teslim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wander Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ya hocam kusura bakma ama türkiye topraklarında henüz senin verdiğin fiyatı veren tek bir Allah ın kuluna rastlamadım bunu söylemek zorundayımki gerçekten almayı düşünen arkadaşlar boşuna yorulmasın... 8 gb lik modeline 775 dolar diyorsun yahu el insaf hiçmi kafanı kaldırmadın nete bakmadın dükkana gitmedin... sıfır 16 gb likler 950 ytl yahu yavaş biraz yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Ben ürünün güvencesini veriyorum Paketinde veriyorum.Türkçe dil destekli veriyorum.Bende fiyat bu şekilde,beğenmiyorsan onlardan al dostum o zaman.Kimsenin ekmeğiylede oynama.Herkesin akıl zekası var nette araştırmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wander Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 kimsenin ekmeğiyle oynamıyoruz satılık iphone diyorsun fiyat yazmıyorsun fiyatı verdikki boşuna yorulmasın millet işine gelen alır gelmeyen almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigitoglu Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 madem muhabbet ilerledi= 8gb türkçe destekli kutusunda iphone alan arkadaşım var istanbulda 550 usd ye ki o bile fazla o telefona. yine araştıranlar bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 kermit said: Merhabalar. -Öncelikle baskasinin topigi icinde ayni maldan sattigindan bahsetmek vs yasaktır... -Yayıma hazır hale getirilen bir eserin aslının veya çoğaltılmış nüshalarının, eser sahibinin izni olmaksızın herhangi bir şahıs tarafından satılması, kiralanması veya ödünç verilmesi hakkın ihlali anlamına gelir. Ayrıca, herhangi bir eserin yurt dışında çoğaltılmış nüshaları, eser sahibinin izni ve/veya eser sahibinin iznini haiz yayma hakkı sahibinin izni olmaksızın ithal edilemez. İthal olunan ürünün orijinal olmasının 23/II maddesine göre bir farkı bulunmamaktadır. İthali yasaklanmıştır -Sadece mesaj atmak icin yazilan, Örn: "psp satiyorum" topigine 10 ytl filan yazan kisileri istemiyoruz... -Pazar Alanında Dizi arşivi Film Arşivi satmak Orjinali Dışında kesinlikle yasaktır. kardeş kardeş geçiniriz pramızı kazanırız ne güzel.. İyi satışlar bol kazançlar herkese... Kermit'in belirlediği kurallar doğrultusunda satmaya çalıştım bu bakımdan ben özel mesaj ile bana ulaşın dedim. İstediği fiyata bulabilir arkadaşım bu bir rekabet ortamı kimseyi kazıklayamam diyorum.Herkes sonuçta bir yerden bir şekilde araştırmasını yapabilir her turlu ürünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 8gb kayıtsız iphone 775 dolar. efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Kayıtlı olması için ikinci el olması gerekli.Yurt içinde kayıtlı satış noktası yok arkadaşım.Yurtdışından getirtip pasaportunla tanımlaman gerek ilgili operatöre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 tamam işte kendinde söyledin. kayıtsız cihazlar. 775 dolara alan kişi ayrıca birde yurtdışına çıkmış birisini kullanarak kayıt ettirmesi gerekiyor. efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Ayrıca pasaportla tanımlatmaya ne gerek var ki 5 dakkada kırılıyor softwarei yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigitoglu Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 nileppezdel said: Ayrıca pasaportla tanımlatmaya ne gerek var ki 5 dakkada kırılıyor softwarei yani tel yurt dışından geldiği için tr'de kayıtlı değil pasaport ile imei numarasını sisteme kayıt ettirecek ki tel kilitlenmesin. tüm iphone ların software'leri zaten kırılması gerekiyor cunku simdilik amerika dışında satışı yok ve çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 İyi de Turkcell hattınla tanıtmak nedir yani yasal olarak Turkcell hattını kullanamıyorken nasıl bak ben bu telefonu getirdim al bu hatla tanımla gibi birşey? O zaman sen bu telefonla sadece AT&T kullanabilirsin diyip geri çevirmeleri gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigitoglu Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 mantıksal olarak çok haklısın ama gel gör ki trcell müşteri hizmetleri iphone ayarları için telefonla destek bile verebiliyorlar :) edit: tabi kalkıp müşterilerine de "sen bu telefonu nerden aldın bakiim" diye hesap da soramazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar