Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsteyene iPhone Satılır.

micha

Öne çıkan mesajlar

PassivE_KesH said:
İstemeyene zaten satamazsın?

1.si bizim burda bölümümüzde genelde gereksiz mesaj istemiyoruz. mal ile ilgileniyosan yazarsın bişiler. ilgilenmiyosanda varsa iyi yada kötü yorumun yazar geçersin. ama şu mesajında hiç birini göremiyorum.
2. si ise burası post kasabilecegin admini ilgilenmiyodur araya bi mesaj sıkıştırayım diye düşünebilecegin bi yer degil. KO bölümü ile karıştırıyo bazı insanlar. (eğer amacın buysa başka bi amaç göremedim ben bu postunda)
Sosyal ağlarda paylaş

ya hocam kusura bakma ama türkiye topraklarında henüz senin verdiğin fiyatı veren tek bir Allah ın kuluna rastlamadım bunu söylemek zorundayımki gerçekten almayı düşünen arkadaşlar boşuna yorulmasın...

8 gb lik modeline 775 dolar diyorsun yahu el insaf hiçmi kafanı kaldırmadın nete bakmadın dükkana gitmedin...

sıfır 16 gb likler 950 ytl yahu

yavaş biraz yavaş
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:
Merhabalar.
-Öncelikle baskasinin topigi icinde ayni maldan sattigindan bahsetmek vs yasaktır...
-Yayıma hazır hale getirilen bir eserin aslının veya çoğaltılmış nüshalarının, eser sahibinin izni olmaksızın herhangi bir şahıs tarafından satılması, kiralanması veya ödünç verilmesi hakkın ihlali anlamına gelir. Ayrıca, herhangi bir eserin yurt dışında çoğaltılmış nüshaları, eser sahibinin izni ve/veya eser sahibinin iznini haiz yayma hakkı sahibinin izni olmaksızın ithal edilemez. İthal olunan ürünün orijinal olmasının 23/II maddesine göre bir farkı bulunmamaktadır. İthali yasaklanmıştır
-Sadece mesaj atmak icin yazilan, Örn: "psp satiyorum" topigine 10 ytl filan yazan kisileri istemiyoruz...
-Pazar Alanında Dizi arşivi Film Arşivi satmak Orjinali Dışında kesinlikle yasaktır.

kardeş kardeş geçiniriz pramızı kazanırız ne güzel..
İyi satışlar bol kazançlar herkese...

Kermit'in belirlediği kurallar doğrultusunda satmaya çalıştım bu bakımdan ben özel mesaj ile bana ulaşın dedim.

İstediği fiyata bulabilir arkadaşım bu bir rekabet ortamı kimseyi kazıklayamam diyorum.Herkes sonuçta bir yerden bir şekilde araştırmasını yapabilir her turlu ürünün.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Ayrıca pasaportla tanımlatmaya ne gerek var ki 5 dakkada kırılıyor softwarei yani

tel yurt dışından geldiği için tr'de kayıtlı değil pasaport ile imei numarasını sisteme kayıt ettirecek ki tel kilitlenmesin.
tüm iphone ların software'leri zaten kırılması gerekiyor cunku simdilik amerika dışında satışı yok ve çalışmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...