forgiver Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 finansbankın sanal kredi kartını kullandım ama kullanırken normal kredi kartı gibi çekti parayı, ne önceden para yatırdım ne limit belirledim. bunun olayı yatırdığın kadar paraya göre alışverişe izin vermesi diye biliyordum, yanılıyor muyum bi de paypal kontrol amaçlı 1 dolar yatırma- geri verme olayı gibi bişey var sanırım, yamuk yapar mı paypal, işlemlerde geri yatırılmış gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 hayır normal kredi kartı gibi çekiyo parayı ayın belli bir gününde ödüyosun.limit sadece harcıyacağın miktarı belirliyo. normal kredi kartından bir güzel farkı euro dolar cinsinden alışveriş yaptın mı ytl olarak talep etmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 o zman güvenlik açısından bir farkı kalmıyor ki normal karttan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 garantinin sanal kartında limit belirleyebiliyosun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 kredi kartına geri yatırmıyor ki paypal hesaba + olarak yüklüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Garantinin sanal kartı çok şık. Yatırırsın hesabında sanal karta para, yatırdığın kadar kullanırsın. Limit koyarsın vesaire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 garantiye +1 diyorum. puan filan da kazanıyorsun ama nerede kullanılabiliyor bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar