Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Arif , Hakan ünsal, Okan ve bir kaç kişi daha bunlar bunlar takımı inananlar inanmayanlar diye bölmedi mi?Şu anda hakan genç gsli futbolcu etkilemiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 zaten onların duaları ile denizli - fb maçı 1-1 bitti, şampiyon olduk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 PrudenT said: sabri Sabri degil ki o sarbi (bilmeyenler icin simdi arayamıyacagım bi maca cıkarken formanın arkasında isim olarak sarbi yazıyordu) hakan ünsal-arif erdem-okan buruk-hakan şükür-sarbi bunlar bilinenler imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Xo said: zaten onların duaları ile denizli - fb maçı 1-1 bitti, şampiyon olduk! ben hakemin katkısının daha büyük oldugunu biliyordum. Birde o yıl iyi aglamıştı takım parasız oynuyoruz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 hozceri said: Xo said: zaten onların duaları ile denizli - fb maçı 1-1 bitti, şampiyon olduk! ben hakemin katkısının daha büyük oldugunu biliyordum. Birde o yıl iyi aglamıştı takım parasız oynuyoruz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Theghosthand said: Arif , Hakan ünsal, Okan ve bir kaç kişi daha bunlar bunlar takımı inananlar inanmayanlar diye bölmedi mi?Şu anda hakan genç gsli futbolcu etkilemiyor mu? Arda ile Hakan Şükür çok iyi anlaşıyor abisi gibi seviyor Arda Hakan'ı ama yatlarda hatunların üstüne yatıyor sevişiyor, geceleri barlara takılıyor. Adamın olacağı yoksa olmaz. Etkileyemiyordur muhtemelen Arda'yı o kadar. Çocuk inançlıdır falan ama Feto'cu değildir yani hayatını yaşıyor :D Ayrıca Sabri'nin adını şu son maçlarda Sarbi diye yazsak daha iyi sanki. Öyle yazarken daha iyi oynuyordu imdi TSL kalitesinde bile değil :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 aslında galatasaray'ı fettullah'ın üstüne kurdular. lincoln de sami yen'in gizli bölümünde bulunan mescite gidip ilk namazını kılmış diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Trastynin yazisi uzerinde yeterince durulmamis burda :( Pati maaelsef kapaninca Epic bir topic olma sansini kaybetti burasi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar