Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye - Peace Maker Kurogane


ssj4songoku

Öne çıkan mesajlar

Seri daha yeni yayınlanıyor.16. haftasında ve her haftada bir bölüm çıkıyor.Türü Tarihsel Aksiyon Komedi diyebiliriz :D.Yaklaşık olarak "Rurouni Kenshin" ile aynı zamanda geçiyor bu da kendimce beyendiğim bir güzel yanı; fakat bu sefer kenshin'nin aksine "choushu" değil "shinsengumi" ön planda.Serinin ana karakteri "ichimura tetsunosuke" adında 15 yaşında bücürün biri.Seri boyunca boyu yüzünden durmadan dalga geçiliyor.Ayrıca doğruyu söylemek gerekirse ana karakter lafı bu seri ye pek uymuyor.İzlediğiniz süre boyunca gördüğünüz her bir karakter gerçekten çok iyi düşünülmüş.Hepsi özenle yaratılmış ayrı birer kişiliğe sahipler.
Tabi bu seriyi güzel yapan sadece bunlar değil.Girdiği kategoriye bakarsanız Aksiyon ve Komedi bir arada ve gerçekten çok iyi birleşmiş.İzlerken hem Love Hina'daki kadar güldürüyor hemde kenshin'de ki kadar dikkat çekiyor.Çizimleride gerçekten çok güzel.

Torrents: www.animesuki.com de bulunabilir.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 yıl sonra ...
Eğer aksiyon bekliyorsanız bu size göre değil ama hikayenin ön planda olmasını istiyorsanız mutlaka izlemelisiniz.

[spo]Ayrıca o kadına benzeyen ama erkek olan karakter tüberküloz yüzünden 1-2 yıl sonra ölüyor gerçek tarihte. Öğrenince baya kötü olmuştum.[/spo]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet bol aksiyon bekleyenleri anca son 1-2 bölümü keser :).Daha cok komedi ve tarihdeki olaylara ve kisilere deginiyor.Fakat yinede herkese tavsiye ederim(ki shinsengumi'yi merak edenler felan mutlaka izlesin hikaye bakımından dogru.Ozellikle Ikedaya Olayını anlatisi baya gercekci.)

[ Mesaj 13 March 2007, Tuesday - 18:29 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...