Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uff ya bıktım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kazadan indirdiğim dosyaları başkası indirmemesi için ne yapmam lazım herkes bişeyler indiriyo benim yükleme yavaşlıyo nası çıkarcam o dosyaları[hline]::_dmslayer_::
Mesaj tarihi:
başkalarına dosya upload edince senin download hızının düşmemesi lazım.. aksine ne kadar çok upload ederlerse senden o participication (veya her neyse) levelının yükselmesi lazım.. o da sana yarar sağlar[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show
Mesaj tarihi:
öyle yapmayacaksın..
indirsin millet ayrıca.. senin downloadını yavaşlatmaz o.. baggio'nun dediği olay da:
oraya yönlendirmeyeceksin.. indirdin mi dosyaları direk ordan temizliyceksin istediğin bi klasöre[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show
Mesaj tarihi:
said:
Disappear, 22 Mart 2003 12:24 tarihinde demiş ki:
yalana bak ya...ulan nefret ediyorum sole insanlardan hep aliyim hep aliyim ama vermiyim[hline]Oh My God They Killed Kenny !
You Bastards!
[/b][/i]

ne biliyorsun adam belki 56k .. sen hiç dial up oldun mu da şarkı çekmek isteyen birinin acısını anlıyabiliyorsun? :)[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
  • Yeni Oluştur...