dmslayer Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 kazadan indirdiğim dosyaları başkası indirmemesi için ne yapmam lazım herkes bişeyler indiriyo benim yükleme yavaşlıyo nası çıkarcam o dosyaları[hline]::_dmslayer_:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Kazaamy shared folder icinden baska biryere tasi dosyalari indirir indirmez.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dmslayer Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 nerde o bulamadım options tamı öleyse taşıdım ama hala indiriyorlar[hline]::_dmslayer_:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 başkalarına dosya upload edince senin download hızının düşmemesi lazım.. aksine ne kadar çok upload ederlerse senden o participication (veya her neyse) levelının yükselmesi lazım.. o da sana yarar sağlar[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Kazaayi kurdugun directory icinde my shared folder diye bir klasor var, herhangi bir menude degil..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dmslayer Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 hala indiriyo millet ama benim inen dosylar mp3 klasörüne yönelttim ondan mı acaba[hline]::_dmslayer_:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Evet ondan :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 öyle yapmayacaksın.. indirsin millet ayrıca.. senin downloadını yavaşlatmaz o.. baggio'nun dediği olay da: oraya yönlendirmeyeceksin.. indirdin mi dosyaları direk ordan temizliyceksin istediğin bi klasöre[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Sharingi kapatmak var zaten ne gerek var folderla ugrasiyorsunuz.Biraz ara bulursun.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Eehhehe ben valla kimseye vermiom :D zaten 56k ne diye upload izni veriimki. Zaten hatlar maymun olmuş. kablo olsam hadi neyse.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 opşıns -> dizeybıl şeyıring fayls[hline]Ar yu Laz ? no ay lazın't Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 said: Disappear, 22 Mart 2003 12:24 tarihinde demiş ki: yalana bak ya...ulan nefret ediyorum sole insanlardan hep aliyim hep aliyim ama vermiyim[hline]Oh My God They Killed Kenny ! You Bastards![/b][/i] ne biliyorsun adam belki 56k .. sen hiç dial up oldun mu da şarkı çekmek isteyen birinin acısını anlıyabiliyorsun? :)[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar