behran Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bu msj alıyor ve oyunu yükleyemiyorum. "Installer corrupted or incomplete. This could be the result of a failed download or corruption from a virus. If desperate try the /NCRC command line switch." benzer sorunu almış vce çözmüş kişiler varm[signature][hline]# yaş anketi # Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Malesef dostum, ben daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım. En azından Eve Online'ı yüklerken. Ama arkadaşım Creel'in sana yolladığını öğrendim. Ama hepsi hata veriyorsa bunun da hata vereceğinden eminim. Bu bilgisayarında kesinlikle virüs olduğunu gösteriyor. Sana tavsiyem en yakın zamanda bilgisayarında virüs taraması yaptırman. Çok yardımcı olacağından eminim.[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk Türk Captain of the Starship "Orhan-2" The Bounty-Hunter of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 sorun çözüldü.virus varmış.sonra bidaa çektim ve kurdum oyunu....[signature][hline]# yaş anketi # Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 onu çözdük şimdi bu sayfadaki sorun çıktı, http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=55764[signature][hline]# yaş anketi # Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 onuda çözdüm oyuna girdim karakterimi yaratttm sonunda :)[signature][hline]me me me....me too Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 koskoca (!) alan yetkilisinin yasadiklarina baq :P aip aip :P bütün gün uyuyo adam saten olmaz kardesim caliscan yok öle gecenin 3ünde ykum geldi ben gidiom demek[signature][hline]"Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 senin gbi vampir skillim olmadigi icin uykum geliyo canım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Naparsin bazilari sansli doguo .P Thoraximida aliom saten bugun bilmiom yane bi galente gemisini senden önce kullanmaya baslicam ya.. :P Deli zengin olcam tutmassiniz beni :P[signature][hline]"Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar