Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aventine Test Aşamasına Girmiştir..


Baluu

Öne çıkan mesajlar

Merhaba Arkadaşlar,

Diğer topiğimden ve imzamdan da bildiğiniz kadarı ile kısa bir süre önce Aventine adında bir proje'ye başlamıştım ve artık test zamanı geldi çattı. http://projectdvd.org/wordpress/ adresinden sistemi test edebilir, üye olabilir ve istediğiniz yayını yapabilirsiniz.

Fikir ve Görüşlerinizi bana bu konu üzerinden, ya da http://projectdvd.org/wordpress/contact linki aracılığı ile iletebilirsiniz.

Editörlük yapmak isteyen arkadaşlar, başvurularını, http://projectdvd.org/wordpress/editor adresinden yapabilirler.

Sistem'in kullanımı hakkında bilgi'ye, http://projectdvd.org/wordpress/kullanim adresinden ulaşılabilir.

Not 1 : Editörlük için daha önce'den başvurmuş arkadaşların başvurularını yenilemelerine lüzum yoktur, ancak bana halen kişisel bilgilerini yollamamış olan arkadaşların bu işlemi gerçekleştirmelerinde bir sakınca yoktur.

Not 2 : Gelebilecek bir soru olduğuna inandığım için belirteyim, sistem http://projectdvd.org/wordpress adresin'de test aşamasındadır, nisan ayı içerisinde sistemde oluşabilecek hatalar giderildikten sonra başka bir adrese taşınacaktır.

Not 3 : Oluşturacağınız hesaplar, yazacağınız/yayınlayacağınız mesajlar/makaleler ve yapacağınız yorumlar sistem taşınırken silinecektir. Bu nedenle dilediğiniz gibi kullanabilir, ya da önemli olduğunu düşündüğünüz yazıları yayınlarken bir kopyası'nı elinizde bulundurabilirsiniz.

Teşekkürler..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...