Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harici Dvd Yazıcı (external dvd writer)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dizüstü bilgisayarımdaki dvd yazıcım ömrünün sonlarına geldi, kendi yazdıklarını bile adam akıllı okuyamıyor. ben de yeni birşeyler almak istiyorum, karar veremedim. piyasanın da son durumunu bilemiyorum, marka/model tavsiyesi olan var mı?

harici olsun, sağlam yazsın, görünüşü filan önemli değil.
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:
dizüstü bilgisayarımdaki dvd yazıcım ömrünün sonlarına geldi, kendi yazdıklarını bile adam akıllı okuyamıyor. ben de yeni birşeyler almak istiyorum, karar veremedim. piyasanın da son durumunu bilemiyorum, marka/model tavsiyesi olan var mı?

harici olsun, sağlam yazsın, görünüşü filan önemli değil.

external almak zorunda değilsin ki. biraz kasarsan internal bişi bulabilirsin eskisinin yerine. hem daha da iyi olur.
Mesaj tarihi:
gurbanlar, ben hollanda'dayim ve o kutulari burada bulmak kolay degil. parca parca bilgisayar toplayacam dersen bile insanin omru kisaliyor =) ondan hala laptopla idare ediyorum.

o yuzden harici yazici konusunda israrliyim, marka soyleseniz sufer olur =)

ille harici yazicilardaki performansina gore tavsiye etmeniz gerekmiyor.
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Aynı durumdan mutadil olaraktan eski topici güncelleyim dedim. Eski ibm thinkpad'in dvd si bozuldu. Şimdi baktımda exa da bulamadım fiyatları da uçmuş diğerlerinin kullanan bile varsa link çok makbule geçer. Kutu diyorsunuz da o ne diye geçiyor? Aradımda bulamadım.
Mesaj tarihi:
http://www.mavibilgisayar.com/ul/175 adresinde senin aradigin sey

bu arada, ben kendi sorunumu bir bilgisayar toplayarak cozdum ama bir iki gun once kiz arkadasimin harici yazicisi bozulmus ve az once ona yenisini bakiyordum. super bir zamanda uplamissin dragon =)
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:
görünüşü önemsizse ve sağlam yazsın diyosan LG al bi tane, bi de harici kutu al, tak LGyi kutuya bağla bilgisayarına babalar gibi takıl :)

aynısını uyguluyorum maşallahı var çatır çatır yapıyor işini..
  • Yeni Oluştur...