Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 dizüstü bilgisayarımdaki dvd yazıcım ömrünün sonlarına geldi, kendi yazdıklarını bile adam akıllı okuyamıyor. ben de yeni birşeyler almak istiyorum, karar veremedim. piyasanın da son durumunu bilemiyorum, marka/model tavsiyesi olan var mı? harici olsun, sağlam yazsın, görünüşü filan önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 görünüşü önemsizse ve sağlam yazsın diyosan LG al bi tane, bi de harici kutu al, tak LGyi kutuya bağla bilgisayarına babalar gibi takıl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mum_Chamber said: dizüstü bilgisayarımdaki dvd yazıcım ömrünün sonlarına geldi, kendi yazdıklarını bile adam akıllı okuyamıyor. ben de yeni birşeyler almak istiyorum, karar veremedim. piyasanın da son durumunu bilemiyorum, marka/model tavsiyesi olan var mı? harici olsun, sağlam yazsın, görünüşü filan önemli değil. external almak zorunda değilsin ki. biraz kasarsan internal bişi bulabilirsin eskisinin yerine. hem daha da iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 20-30 liralık bi aparat ve standart bi dvd writer işini görür. hoş şık olmaz ama işini görür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 gurbanlar, ben hollanda'dayim ve o kutulari burada bulmak kolay degil. parca parca bilgisayar toplayacam dersen bile insanin omru kisaliyor =) ondan hala laptopla idare ediyorum. o yuzden harici yazici konusunda israrliyim, marka soyleseniz sufer olur =) ille harici yazicilardaki performansina gore tavsiye etmeniz gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Aynı durumdan mutadil olaraktan eski topici güncelleyim dedim. Eski ibm thinkpad'in dvd si bozuldu. Şimdi baktımda exa da bulamadım fiyatları da uçmuş diğerlerinin kullanan bile varsa link çok makbule geçer. Kutu diyorsunuz da o ne diye geçiyor? Aradımda bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 http://www.mavibilgisayar.com/ul/175 adresinde senin aradigin sey bu arada, ben kendi sorunumu bir bilgisayar toplayarak cozdum ama bir iki gun once kiz arkadasimin harici yazicisi bozulmus ve az once ona yenisini bakiyordum. super bir zamanda uplamissin dragon =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 şans, bizim ibm inde epeydir bozuktuda elim gitmiyordu birtürlü en sonunda kullanan kişi şuna bir dvd rom bak artık diyerekten kafamın etini yedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mr_Hand said: görünüşü önemsizse ve sağlam yazsın diyosan LG al bi tane, bi de harici kutu al, tak LGyi kutuya bağla bilgisayarına babalar gibi takıl :) aynısını uyguluyorum maşallahı var çatır çatır yapıyor işini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar