Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 bunu kanıtlarsan nobel alırsın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 e dünya düz olduğuna ve sadece ortadaki insan dik durmadığına göre demekki benım dediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 l 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 ______________________ ********************** çekim kuvveti bende düz olduğunu anlatmaya çalışıyorum, dünya düzse, heryerden dik olarak çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 şimdi ciddi misin şaka mı yapıyosun anlamadım ama öyle olmaz :/ yani sen dünyanın en sağ tarafındayken senin sol tarafından kalan kütle neden seni çekmesin? çeker tabi, çekerse de hem aşağı hem sola doğru bi çekim kuvveti hissedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 paparnoz said: ne düzü dünya dallı budaklıdır. Aha İskandinav mitolojisi di mi bu? Aklıma Stargate SG-1 ve bıdık Thor geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 aslında belli bir çerçeve içinde ciddi olarak yazıyorum ama dünyanın yuvarlak olduğu şartlar açısından geyik amaçlı, bunu yazdıktan sonra bi zevki kalmıyor gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 tamamda senın anlamadığın, Dünyanın üstü düz altı düz değil altı konkav. 1.............2........3...... ------------------------------ HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH hhhhhhhhhhh........hhhhhhhhhhh hhhhhhhhh............hhhhhhhhh hhhhhh..................hhhhhh hhhh......................hhhh hh..........................hh .............................. burdaki kesitte gördüğün gibi neresinde durursan dur (mesafe^2)xkütle aynı olmuş oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 zevkini kaçırdım tüh :/ kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 said: tamamda senın anlamadığın, Dünyanın üstü düz altı düz değil altı konkav. Belki adam tezini ortaya atarken tamamen tepsi gibi düz aldı dünyayı. Zira başlıkta da öyle diyor. Altı konkav demiyor. Konulan ilüstrasyonlar öyle sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 hem nah çeker sağa sola düz dünyada yatay yerleşim söz konusudur - - - - - -- -- -- - -- _________________________ ************************* hadi üstteki çizgileride sağ sola eğ yiyorsa, kaykay gibi kayar muhabbetine girceksen hiç uğraştırma beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ya ne fark eder konkavda olsa, sen dünyanın solunda duruyorsan sağa doğru çekim kuvvet olcak alla alla. yapabileceğiniz tek argüman dünyanın kendine dik bir eksen etrafında dönüyor olması o zaman işte en soldayken bıraktığın cisim sağa doğru düşmek zorunda değil :/ ama o zaman da başka argümanlarım var zaten... neyse newtona olan sempatimden dolayı çok kişisel algıladım bu meseleyi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Önemli olan şu ki, zaten Bu kaya(daha doğrusu kemik ve kaş parcası, bkz:ymir;) parcasının üs yüze kısmına dünya (bkz:midgard) diyoruz biz yanı dünya tepsi demek üstü tepsi demek. ardeth bak ....1 ... ---------------... ..kkkkkkkkkkkkkkk kkkkk............kkkkk 1 noktası duraiblceğin en kenardkai alan zateni e sağdaki cekim kuvvetini dengelemeye yeticek kadar solda zaten kütle var, yakın olduğu için sana dengeli rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 forgiver said: hem nah çeker sağa sola düz dünyada yatay yerleşim söz konusudur - - - - - -- -- -- - -- _________________________ ************************* hadi üstteki çizgileride sağ sola eğ yiyorsa, kaykay gibi kayar muhabbetine girceksen hiç uğraştırma beni nee? anlamadım bu dediğini valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 arkadasim tsubasa diyorum ufuk diyorum yavas gorunen kale diyorum daha ne kaniti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 tsubasa zaman mekan büküyo onun olayı bambaşka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Cuce said: ardeth bak ....1 ... ---------------... ..kkkkkkkkkkkkkkk kkkkk............kkkkk 1 noktası duraiblceğin en kenardkai alan zateni e sağdaki cekim kuvvetini dengelemeye yeticek kadar solda zaten kütle var, yakın olduğu için sana dengeli rahat rahat 1 noktası neden durabileceğim en kenardaki alan? ben kların ordaki yerde de durabilmek istiyorum ne var orda ateş mi var? alla alla. ayrıca o zaman tepsi gibi düz olmaz kesik koni gibi yamuk olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 1 bile şelale aslıda ordada duramıyosun, 1 den düştüğünde dediğim gibi helheim'a düşüyosun k lar gürdüğün gibi yeraltı dünyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 görmeden inanmam giden var mı oraya bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 giden var ama dönen yok "once entered helheim even god's cant leave" olayı o mekanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 akila vurusu evrimi devirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 abicim şimdi elektrik süpürgesini düşünün her yerden vakum uyguluyor, mesela ağzı da oluyor ya bu aletin onu da düz dünya olarak düşünün insanlar da halının üstündeki tozlar şimdi halıyı süpürürken tozları nası çekcek dik çekcek toz merkezden 2mm sağda diye onu ortaya mı almaya çalışcak yoğ hepsi toz torbasında birleşcek nasıl olsa toz torbası da kara delike işaret ediyor, dikkatli dinleyip, ders alanlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 of hayır napıyorum ben bu oyuna kanmamam lazım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 lisedeki levha ağırlık merkezi konularını hatırlattı bana bu topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 bu devirde insanlar 5 sayfa hala dünyanın düz olup olmadığını tartışıyor =( haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar