S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 teknosada 1.250ye ps3 satılıyor iyi güzelde gayet ucuza getiren güvenli firmalarda var.. Bildiklerimi burada yazıyim almak isteyen arkadaşlar kazıklanmasın fazladan; Sıfır PS3 - 80 GB NTSC-J Fiyat: 690 ytl. NOT: 2 Sene Dükkan garantili 790 ytl. Tel: 0536 480 55 03 Tel: (0212) 571 30 71 Bakırköy/İSTANBUL --------------------------------------------------------------------------- Tahtakalede Atik elektronik PAL ARCADE PACK (FALCON) + HDMI KABLO 550 YTL. PAL ELITE (FALCON) 790 YTL. PAL PREMIUM GEARS OF WAR PACK 499 YTL NTSC/U ARCADE PACK ÇEVİRİCİ DAHİL 499 YTL NTSC/U HALO PACK ÇEVİRİCİ DAHİL 550 YTL FW ÜCRETSİZDİR. Tahtakale Tel:0212 5267300 Kadıköy Tel:0216 4496045 --------------------------------------------------------------------------- Bakırköydeki yerde, PSP Slim fiyat:290 ytl. 2 GB Memory Stick High Speed Pro Duo, fiyati: 35 ytl. (PSP alanlara özel fiyat) 46 DVD lik 350 oyunlu dev arsivin fiyati 40 ytl. 30 DVD içinde 201 film 30 ytl. --------------------------------------------------------------------------- Bakırköydeki yerde, NTSC-U Nintendo Wii +Argon Chip Chip, fiyat: 450 ytl. 80 oyun 80 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Benim denk geldiğim en ucuz fiyatlar bunlardı,çalışanlarıda gayet ilgili,xbox360'ı falcon model satıcak kadar,pspyi downgrade yapabilicek kadarda bilgililer tavsiye ederim kısaca,daha ucuzunu bulan varsa paylaşsın tabi oraya yönelelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 yararli bir thread olmus. cok sagol ;) buna eklemeler yapilmali ve uplanmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Azmodai said: yararli bir thread olmus. cok sagol ;) buna eklemeler yapilmali ve uplanmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 yararlı ama kaçak ürünleri övmek hele hele bide faturalı garantili alanlara kazıklanıyosunuz demek yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Teknosa gibi tekel zihniyetçi PS3 oyunları 120-150 YTL'ye satan bir yerden kazık yiyeceğime, paramı kaçağa veririm daha iyi. Canı cehenneme teknosa'nın ohhh yea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 teknosaya özgü bi durum değil o. kültür bakanliği bandrolü yüzünden vergiye gidiyor zaten o paranın cogu (60 dolara alip 150 milyona satıyor değiller yani). ha savunulacak bi yanı yok tabii bende play-asia dan falan aliyorum oyunlari ama sövülmesi gereken kurum teknosa değil onu demek istiyorum :P. dükkanlarin bandrolsüz oyunlari 90 milyona falan satmasinin yasal oldugu da sanmiyorum zaten ama iyiki satıyorlar :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Kaçağı övmek gibi bir durum söz konusu değil, çipli wii kullanıyorum ama ps3ümde orjinal=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 O zaman kültür-bakanlığının canı cehenneme ohh yea ! Bu arada play-asia cidden iyi fakat dolar artmaya başladı ya. Bu gidişle eskisi kadar karlı(ya şu yumuşak "a" yı nasıl yapıyoz bu arada) olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 istanbulda ucuza oyun alabileceğimiz biryer var mı peki ps3 için? 2 oyun aldım şu zamana kadar sermaye hesabı takaslayıp duruyom ben (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Doğubankta cod4 80ytl..bjk sinanpaşada dahi 120ye satıyorlar.. netten araştırırsan ezgi elektronikte var ucuza satar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 konsolu istanbul dışındakiler nasıl temin edecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 S_h_a_D_o_W said: Doğubankta cod4 80ytl..bjk sinanpaşada dahi 120ye satıyorlar.. netten araştırırsan ezgi elektronikte var ucuza satar..+1 doğubanktan cod 4 ve orange box u 1 oyun verip 100 ytl ye aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 odiflame said: konsolu istanbul dışındakiler nasıl temin edecekler? yanlış bilmiyorsam ezgi ile feza elektronik kargoyla yolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ankarada da bulvarda, sakarya ile izmir caddesini birbirine baglayan üst gecitte karşilikli 2 konsolcu var. tunalida caddede var bi mekan, yine tunalida ertug pasajinda var mekanlar. yanliz metrodaki japon oyuncak sarayindan uzak durulmasi lazim. ne fiyatlar uygun ne de teknik servis var. uzun yıllar ankarada tekel olmalarinin meyvesini yiyorlar su sira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Sıfır PS3 - 80 GB NTSC-J Fiyat: 690 ytl. NOT: 2 Sene Dükkan garantili 790 ytl. Aletin Pal olmadığı belli bunuda göz önünde bulunduralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Olmasa ne olur abi tüplü televizyona mı takacak PS3'ü 15 senelik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 abi bide dükkan garantisi komik bi kavram,1 sene sonra gittiğinde o adam tanımaz bile seni. veya 3 ay sonra dükkan kapansa el değiştirse vs.. veya size satışı yapan adam işten çıksa bile onun garantisi benim olayı sona ermiş oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Türkiye Pal yayına sahip olduğu için geçerliliği Pal olmuş oluyor. Buda demek oluyor ki kullanacağın Ntsc ürünlerin Türkiye'de geçerli bir garanti belgesi yok ve bu yüzdendir adam 2 yıl dükkan garantisi yazıyor. Ürün bozuldu diyelim yapabileceğin pek birşey yok çünkü ürün Ntsc. Yani kısaca söyleyeyim Garanti Belgen yok ve kaldıki fiyatı bu yüzden düşük konsolun çok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 garanti belgesi olmamasından değil. daha az vergi ödemelerinden tedarikçi dağıtıcı ilişkisi ve buna giden para olmadığı için daha insaflı kar payı koydukları için. yoksa o ürünlererinde fiyatına garanti parası dahil ama ülkemizde geçmiyo. olay ntsc/pal değil pal olup kaçak olanlarda var onlarında garantisi geçmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Elbette ben Ntsc'lerin garanti belgeleri yoktur ve bu yüzden ucuzdur demiyorum. Ülkemiz Pal kullandığı için Ntsc'nin vergili bir şekilde garanti sistemine dahil durumda satışının olmadığından bahsetmek istiyorum ve ülkemize giriş yapan Ntsc-j gibi Japonya yayınlı konsolların bu bahsi geçen duruma dahil olduğundan ülkemizde ucuzluğunun bu nedenden kaynaklandığını ve garantisinin geçmediğini söylüyorum ve bu gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 abi garantisi benim yerine ufak bi belge versa ya da ayak üstü imzalasak karşılıklı sözleşme tarzı, acaba faydalı olur mu? adamın dükkan batarsa zaten olay ayrı, şans işi de, bi ps3 için de kaçmazlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 bi tek sana satmıyorlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 belki yanlış yerde soruyorum ama olsun(: play-asia dan condemned 2 ısmarladım pazar günü kargo dahil 68 dolar bence güzel fiyat sorum şu ki, kaç güne gelir bi fikri olan veya daha önce play-asia dan getirmiş olup da bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Ben getirmedim ama duyduğuma göre sendit gibi 7 gün içinde geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar