Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kazıklanmayın=)

S_h_a_D_o_W

Öne çıkan mesajlar

teknosada 1.250ye ps3 satılıyor iyi güzelde gayet ucuza getiren güvenli firmalarda var..
Bildiklerimi burada yazıyim almak isteyen arkadaşlar kazıklanmasın fazladan;

Sıfır PS3 - 80 GB NTSC-J
Fiyat: 690 ytl.
NOT: 2 Sene Dükkan garantili 790 ytl.

Tel: 0536 480 55 03
Tel: (0212) 571 30 71

Bakırköy/İSTANBUL

---------------------------------------------------------------------------
Tahtakalede Atik elektronik
PAL ARCADE PACK (FALCON) + HDMI KABLO 550 YTL.

PAL ELITE (FALCON) 790 YTL.

PAL PREMIUM GEARS OF WAR PACK 499 YTL

NTSC/U ARCADE PACK ÇEVİRİCİ DAHİL 499 YTL

NTSC/U HALO PACK ÇEVİRİCİ DAHİL 550 YTL

FW ÜCRETSİZDİR.

Tahtakale Tel:0212 5267300
Kadıköy Tel:0216 4496045

Bakırköydeki yerde,

PSP Slim fiyat:290 ytl.
2 GB Memory Stick High Speed Pro Duo, fiyati: 35 ytl. (PSP alanlara özel fiyat)
46 DVD lik 350 oyunlu dev arsivin fiyati 40 ytl.
30 DVD içinde 201 film 30 ytl.

Bakırköydeki yerde,
NTSC-U Nintendo Wii +Argon Chip Chip, fiyat: 450 ytl.
80 oyun 80 ytl
Sosyal ağlarda paylaş

teknosaya özgü bi durum değil o. kültür bakanliği bandrolü yüzünden vergiye gidiyor zaten o paranın cogu (60 dolara alip 150 milyona satıyor değiller yani). ha savunulacak bi yanı yok tabii bende play-asia dan falan aliyorum oyunlari ama sövülmesi gereken kurum teknosa değil onu demek istiyorum :P. dükkanlarin bandrolsüz oyunlari 90 milyona falan satmasinin yasal oldugu da sanmiyorum zaten ama iyiki satıyorlar :P.
Sosyal ağlarda paylaş

ankarada da bulvarda, sakarya ile izmir caddesini birbirine baglayan üst gecitte karşilikli 2 konsolcu var. tunalida caddede var bi mekan, yine tunalida ertug pasajinda var mekanlar. yanliz metrodaki japon oyuncak sarayindan uzak durulmasi lazim. ne fiyatlar uygun ne de teknik servis var. uzun yıllar ankarada tekel olmalarinin meyvesini yiyorlar su sira.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye Pal yayına sahip olduğu için geçerliliği Pal olmuş oluyor. Buda demek oluyor ki kullanacağın Ntsc ürünlerin Türkiye'de geçerli bir garanti belgesi yok ve bu yüzdendir adam 2 yıl dükkan garantisi yazıyor. Ürün bozuldu diyelim yapabileceğin pek birşey yok çünkü ürün Ntsc. Yani kısaca söyleyeyim Garanti Belgen yok ve kaldıki fiyatı bu yüzden düşük konsolun çok normal.
Sosyal ağlarda paylaş

garanti belgesi olmamasından değil. daha az vergi ödemelerinden tedarikçi dağıtıcı ilişkisi ve buna giden para olmadığı için daha insaflı kar payı koydukları için. yoksa o ürünlererinde fiyatına garanti parası dahil ama ülkemizde geçmiyo.

olay ntsc/pal değil pal olup kaçak olanlarda var onlarında garantisi geçmiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Elbette ben Ntsc'lerin garanti belgeleri yoktur ve bu yüzden ucuzdur demiyorum. Ülkemiz Pal kullandığı için Ntsc'nin vergili bir şekilde garanti sistemine dahil durumda satışının olmadığından bahsetmek istiyorum ve ülkemize giriş yapan Ntsc-j gibi Japonya yayınlı konsolların bu bahsi geçen duruma dahil olduğundan ülkemizde ucuzluğunun bu nedenden kaynaklandığını ve garantisinin geçmediğini söylüyorum ve bu gayet normal.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...