Astral Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Merhabalar, Karakter hatun, taş gibin :) Zenedar'da(PVP realm) migrate açık Profları: Enchanter/Jewelcrafter (Epic Gemleri yapabiliyor) Reputation: 5 manlerde revered/exalted BT/MH Attuned Honored Epic flyin ve normal mountı mevcut. Gear; Healing: -PvE buffsız +2100 healing -PvP 330 resilience, 2 vengeful, 2 merciless vindicatorlar +1890 healing Retri: 307 resilience, 4 vengeful, vindicatorlar Prot: Karazhan Epicleri, Weapon MH'dan. Bankasında çeşit çeşit silme epic, material vs. var, 3,5 k goldu var. Karakteri emaili ve cd keyi ile teslim edeceğim. 550 milyon pazarlık yok. Referans isterseniz bu benim ikinci karakter satışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 fiyatı 500 yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 yuh aga 500 ne ya 1 aylık maaş bu be. Yukarda adam 4 charı 300e satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 yukardaki "hede" adamın gearını bilemem. benim harcadığım emeğe bu fiyatı biçiyorum. beğenmiyorsan kendi sorunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 500 milyon gayet iyi bi fiyat olarak gözüküyor char için.ne çok fazla ne de az.benzer kalitedeki gearlı shamanımı ben de 500 ytlye sattım birkaç ay önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 retri gearı komple vengeful oldu omuzluk hariç. haalen güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 karakteri satana kadar s4 düzeceksin galiba :D hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 350 ye indim fiyatta, healing setinde guardian yüzük, belt, neck var upgrade. brutal eldiven var ek olarak. tank gearı hayvan gibi oldu 16.3 k buffsız hpsi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar