Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wireless modem tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evde kullanmalık çok prof olmıycak çok pahallı olmuycak bende 1 masaüstü xp 1 de vista yeni notebook var ikisindende rahatça nete girebilecegim kullanımı kolay bir wireless modem tavsiyesi istiyorum.. =)
Mesaj tarihi:
Belkin modemler kullanim kolayligi acisindan iyiler.

aslinda airties, usr falan rahat kullanilan modemler.

onemli olan 802.11/n standartini destekleyen bir modem mi almak istiyorsun. yoksa "g" yetermi.
Mesaj tarihi:
onları bilmiyorum ne olduklarını.. =( bende şuan zoom usb tek giriş var onunla masaüstüne net veriyordum lan kablosuylada laptopa net baglıyordum o kadar
Mesaj tarihi:
Bende US Robotics var...

Harika bi alet, kullanması kolay. Otomatikman ayalarını kendi yapıyo. Sen sadece TTnet olduğunu söylüyorsun falan...

ama ben Airties öneririm. Airties de kullanımı kolay, ama en önemlisi, menzili US Roboticslerden çok daha iyi...
Mesaj tarihi:
bi de, airtiesların adaptörleri baya kaliteli oluyo. Üstüne Türkiye şartlarına göre özellikle dayanıklı üretildiini sölemeliyim. voltaj oynamalarına karşı oldukça dayanıklı.
Mesaj tarihi:
Çok bi bilgim yok fakat eskiden Linksys kullanıyodum (Cisco) fakat evde 3 bilgisayar neredeyse 3 yıl boyunca her gün açık kalınca modem pert oldu. Fakat daha insani bir kullanım şeklinde gayet iyi bir modem.
Mesaj tarihi:
Airties türkiyede wi-fi kurmak için biçilmiş kaftan. zaten türk üretimi, iyi bir modem...

benim kocaman USR modem apartman dairesinde her odada sinyal vermiyor.

ama arkadaşımın airties ı müstakil evde bodrumdan da bahçeden de çekiyor...
  • Yeni Oluştur...