Gothic Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 evde kullanmalık çok prof olmıycak çok pahallı olmuycak bende 1 masaüstü xp 1 de vista yeni notebook var ikisindende rahatça nete girebilecegim kullanımı kolay bir wireless modem tavsiyesi istiyorum.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Belkin modemler kullanim kolayligi acisindan iyiler. aslinda airties, usr falan rahat kullanilan modemler. onemli olan 802.11/n standartini destekleyen bir modem mi almak istiyorsun. yoksa "g" yetermi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 onları bilmiyorum ne olduklarını.. =( bende şuan zoom usb tek giriş var onunla masaüstüne net veriyordum lan kablosuylada laptopa net baglıyordum o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 kasma o zaman al bir usr ya da airties gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 airties'lar kullanımı kolay port açma kolay güzel modemler şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 fiyatları nedir teknosa`dan alacagımda yinede bi sorayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 airties rt205 var 120 ytl, rt211 var 150 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Bende US Robotics var... Harika bi alet, kullanması kolay. Otomatikman ayalarını kendi yapıyo. Sen sadece TTnet olduğunu söylüyorsun falan... ama ben Airties öneririm. Airties de kullanımı kolay, ama en önemlisi, menzili US Roboticslerden çok daha iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 bi de, airtiesların adaptörleri baya kaliteli oluyo. Üstüne Türkiye şartlarına göre özellikle dayanıklı üretildiini sölemeliyim. voltaj oynamalarına karşı oldukça dayanıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Aynen senin koşullarına sahibim ve Linksys kullanıyorum gayette memnunum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Airties RT211 tek geçerim.. daha uzun uptime görmedim kullandığım modemler arasında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuss Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 2 evde 1 ofiste airties var , gayet memnunum , al bak keyfine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Çok bi bilgim yok fakat eskiden Linksys kullanıyodum (Cisco) fakat evde 3 bilgisayar neredeyse 3 yıl boyunca her gün açık kalınca modem pert oldu. Fakat daha insani bir kullanım şeklinde gayet iyi bir modem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Airties türkiyede wi-fi kurmak için biçilmiş kaftan. zaten türk üretimi, iyi bir modem... benim kocaman USR modem apartman dairesinde her odada sinyal vermiyor. ama arkadaşımın airties ı müstakil evde bodrumdan da bahçeden de çekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar