paramecium Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Selam, PC'de mi hazırlanmış dış tasarım? görseller Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Pcde hazırladığı belli zaten çunku direk arkası direk Maybach Exelero Copy/Paste. :) edit: Kuru kuru olmamış birde resim ekiliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Selam, 3 ve 6 nolu fotolar oldukça gerçekçi duruyor ama :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Ayrıca kaputta bana Aston Martin'i hatırlatıyor. Almanyada ki fabrikalara italyan designer kampanyası başlatalım bence! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 araç gerçek :P Zagato hep böyle klasik görünümlü tasarımlar yapıyor zaten. 60ların tasarımlarından etkilenmeler oluyo hep yaptıkları araçlarda... Exelero da ööle zaten. Biraz daha "tech" tarzda sadece. diğer zagato örnekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Selam, Yaşasın retro tarz :D Retro oluyor değil mi? Yanlışlık yapıp cümle patinaja rezil olmadık değil mi? Biri hayır desin : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ehehe evet dooru. Gerçi bence o kadar da güzel bişey değil :P edit: daha doğrusu Zagato'nun tasarımındaki retro dengesi. Sadece retro olsun diye yapılıyo, belli bi amaca hizmet yok yapılan tasarımlarda. Ama Alfa 8C'ye baktığımızda :D oyoyoy. Retro tasarım var, ama bi orantısızlık yok, her şey olması gerektiği gibi. videonun başında 40 sn falan bi saçmalık var idare edin :P http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-5923992105522175290&hl=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 GEcen uydudakı otomobıl kanallarından bırıde gosterdı bunu .Yanlız on'dekı o kaslı abartı ıhtısamı arkadada gormek ıstıyor ınsan . Sonuc on taraf guzel arkası kıcımın kenarı seklı fıyasko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Ferrari tasarımını beğendim. Alfa ya gelincede bence en güzel süpercarlardan biri önü, arkası, iç tasarımı! Amam o videoda ben araçtan çok yollara takıldım ne tatlı virajlar ne kaymak asfalt var acaba nerde bu yol.(İtalya olduğunu tahmin edebiliyorum daha spesifik bi cvp peşindeyim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Zagato nun italyan araba yorumları güzel olmuştur hep... ama bu bentley i hiç beğenmedim. Orijinal Continental GT çok daha şık bence... Bentley nin önü yeterince heybetli değilmiş gibi iyice büyütüp kamyona benzetilmiş... yan silüeti bana 911 leri hatırlattı, ciddi anlamda benziyor hatta. arkası da at arabası gibi... çok başarısız bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 biri alfa mi dedi ? istiyrem! cok tatli bi arac bence 8c herseyiyle orantili italyan tasarimi. bentley de seye benzemis.. neyse olmamis =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Bence 8C özel üretim olmamalıydı... Seri üretime geçmeliydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 katiliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 seri üretime geçiyo. (bi nevi) MiTo diye bi model çıkacak. Grande Punto platformunda performanslı motorlar var böle. Can alıcı nokta şu, 8c'nin bebeklik hali gibi araba :) 8C; Mito; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 mito ne ya :S alfa naptin sen =( 8c dedik arkadasim.. mito nerden cikti simdi.. alfa diye + bisi diim bari, yandan guzel olmus.. sanki, biraz. bence 8-) hee ayrica param olsa alirim.. yok almam, spyder alirim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 niye ya herkesin alabileceği 8c işte :D 8C 500 tane üretiliyo sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 abi bence benim 145 im daha guzel bundan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 yok artık. gençliğine ve olayın tazeliğine veriyorum (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 tamam kabul =) ama yinede spyder alirdim :P sencede cok leon punto bravo yu mixera atip bunu cikarmislar gibi durmuyormu.. hadi on mazgal falan alfa da gerisi? :S edit: mazgal mi deniyodu ona? :D:D barbeku ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 tavanın ortadan çökmüş gibi durması hiç hoş olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Selam, Bu nedir abi 'yol biti' kıvamında birşey :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Para, audi'nin de buna bi rakibi çıkıyo, iğrenç yapmışlar ama. işte bu şimdi bi laf et bakiim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Selam, Taraflı basının aldatmacası bu :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Ehehe Bu reklam savaşlarındaki resim! Bayağ eğlenmiştim :P Hikayenin Tamamı için Tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar