wizardofoz Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Ya ne başlıkla açacağımı bilemedim arkadaşlar kusura bakmayın... Böyle linkler olurdu tıklarsınız mesela ekranınıza çekiçle vurmuşlar gibi efekt falan yapardı. Böyle bildiğiniz siteler var mı? Özellikle böceklerin ekranı istila ettiği ya da ekranda böcek gezindiği gibi bir efekt arıyorum. Bildiğiniz varsa, paylaşırsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 hmm senin istediğine pek uymuyor ama ants - online screen game var :D http://www.softempire.com/ants.html edit: fekat verdiğim adresteki indirme adresi çökmüş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 post kasıyorsun ardeth..ayrıca kendine bi fail resmi at =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ya ne post kascam olmaz ben fail resimlerimi daha güzel fail durumlarına saklıyorum. eğer kullanımım üretimimi aşarsa kendimi tekrarlamak zorunda kalırım zira :/ neyse ant screen game diye bi araştır belki başka linkler çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ne post kascam ya epic fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar