fizban Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 var mı hiç bildiğiniz ? böyle dizilerle ilgili haberler, episode summary ler falan olsun, release date ler olsun vs, ama tv.com olmasın ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 www.forom.com olmasi lazim ama summaryle tv.comdaki kadar detaylımı bılmiyorum. daha cok subtitle agırlıklı ama bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 tv.com kadar iyisini bilmiyorum. neden tv.com dışında bi site arıyosun onu da bilmiyorum ama şunu biliyorum: http://imdb.com/sections/tv/ şimdi gir buraya, takıl biraz, sonra tv.com'a geri dönünce bana teşekkür edersin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 aaaa imdb cok iyiymiş yeni duydum +rep teşekkürler. tv.com çok ağır, haberler eski, outdated. ben hazırlasam daha iyisini hazırlarım. forom u da altyazı icin kullanıyodum bi aralar heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 imdb'yi nasıl bilmezsin yahu, google'a filmin adını yazdıgın anca ilk cıkacak site orası olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 fizban marsli filanmisin imdb yi nasi duymazsin harbiden gece gece ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ya da geyik yapmış =) bana öyle geldi en azındna,ya da öyle olsun istedim birden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Fizban "yeni duydum" diyerek imdb'nin tv bölümünden bahsetmiş, takdir edersiniz ki site sinema ağırlıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 oha baştan aşağı geyik yaptım. yapmayın be. imdb yi türkiye ye ben getirdim, nası bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 BEN DEMİŞTİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 http://www.myepisodes.com http://www.tvrage.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 supersin zaidral. tam aradığım şey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 fizban said: aaaa imdb cok iyiymiş yeni duydum +rep teşekkürler. yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 MyEpisodes ne kadar güzel bir siteymiş bütün izlediğim dizileri girdim tamı tamına 3 months, 1 weeks, 2 days, 9 hours, 30 minutes kadar sureyi dizi izliyerek geçimişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Halada sure üzerinde çalışıyorum hobi mi edinsem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar