Baggio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Ben bu mesaji yazarken butun serverlarin patchlenmesi tamamlandi ve update servera patch konuldu, son internal testler yapiliyor artik. Suana kadar tek sorun Prydwen'de cikmis ve diger serverlarin acilis zamanini etkilemeyecekmis bu, vs. Full patch notlari: 1.64 - 1.65 Benim kirptigim ve sirf en onemlilerini biraktigim patch notlari (cevirmeye ugrasamadim, kirptim sadece onemsizleri): 1.64 - 1.65[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Serverlar acilmadi ama patch indirilebiliyor su anda, ciktiginda hemen oyuna girebilmek istiyorsaniz baslayin indirmeye :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 BÖhööööööö Artık focus pull yapamıyoruz cabynin dmg shieldi öldürmüşler bohuuuu[signature][hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Evet en cok sevindigim olaylardan biri o zaten.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar