Vodan Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Biraz önce 12 YTL'ye araba yıkatınca inceden içime oturdu da, sizler ne kadar veriyorsunuz normal boyutlardaki arabalar için? Normal fırçalı yıkama bu arada.
Namessar Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 15 ytl. ic supurme ve silme, dis kopuklu fircasiz ve sungersiz yikama. car wax te. haftada bir falan. daha aksamina kirleniyor araba siyah oldugu icin.
pwnbot Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ben 3 ayda bir yikatirsam araba sansli oluyor, 15 ytl veriyorum ic disa ortalama. onun disinda bahar yaz sezonu her gun yikiyorum, ayda bir cilaliyorum spor oluyor.
Vodan Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Ben en son yıkattığımda 2 ay falan önce 8 YTL idi sanırım. Ben 10 lira veriyodum yuvarlakta hani 8 den 12 ye biraz fazla geldi çocuğun biri yıkadı acaba beni kazıkladı mı diye içime kurt düştü. Özene bözene yıkadı gerçi de ne bilim.. Ben arabayı aldığım zamanlarda 6 YTL'ye yıkanıyordu "sıfır enflasyon" oto yıkama ücretlerine bile %100 yansımış :)
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 5 ytl dış. 8 ytl iç dış komple. antalya.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Ya 17 YTL ye yıkayan da var.. 13 YTL ye yıkayan da var... 7 YTL ye yıkayan da var... 3 ü de aynı kalitede. Hatta 7 ye yıkattığım yer benzinliğin yıkamacısı. Ve TabanWay mış otowax mış hepsine bin basar ordaki adamların bahşiş için titiz çalışması.. evime uzak olmasa hep 7 lik yerde yıkatırım... fiyat kalite belirleyici değil yıkama olayında. yıkamacını tanıyacaksın, azcıkta insan muhamelesi yapacaksın tamamdır..
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 abi naaptın sen fırçalı yıkatılır mı araba?
Kharon Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 mrmarv in da dedigi gibi her iste oldugu gibi bunda da muhabbet konusur. Gittiginiz yer ne kadara yikarsa yikasin bahsis ve adam gibi muamele ile hep ayni sonucu alirsiniz. Ben ise maalesef araci yikatacagim zaman beklemekten nefret ettigim icin alisveris merkezlerinde vakit gecircegim zamanlari tercih ediyorum(sinema,alisveris vs) Oralarda da ic-dis detayli(onlarin dedigi) 16-18ytl arasi degisiyor, her seferinde lanet ediyorum verdigim her kurusa sinirleniyorum ortaya cikan isi gorunce ama her seferinde hem usengeclikten hem de kolay oldugundan alisveris merkezlerine talim ediyorum. Muhattap olunan adam da herseferinde farkli oldugundan birde zirt pirt 20liraya arac yikatilmayacagindan tanisiklik da haliyle minumum oluyor.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Amerikada bozuk parayla çalışan self-servis araba yıkama center ları var.... Çekiyosun arabanı boş olan kabinlerden birine. Makine su/sabunlu su/cilalı su falan püskürtebiliyor. Para atarak kendin yıkıyorsun arabanı... Kaçınız kendi arabasını kendi yıkamaya üşenir bilmiyorum ama; ben şahsen imkanım olsa kendi arabamı daima kendim yıkardım. Arabamın çiziklerinin ve hasarlarının %80 i yıkamalarda olmuştur çünkü...
matama Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 valla benim bir adamim var 20 25 arasina geliyor ama sagolsun kafadan bir saat kasiyor
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 o arabayı yıkatıp 1 saate 25 ytl alınca, adam "az bu" demiyo mu arabaya bakıp ya :)
paramecium Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Selam, MrMarv için +10 diyorum. Ben gaz/benzin aldığım yere yıkatıyorum sanayide ücretsiz. 2-3 YTL bahşiş veriorum yıkayan elemana, yanında güleryüz, iki de muhabbet, dışı pırıl pırıl oluyor valla. İç temizliği ise sadece ben yaparım, başkasına yaptırmam. O da ayda veya 2 ayda bir 4-5 saatlik bir işlem ile cumartesi günleri oluyor :) Atelyede basınçlı hava, elektrik süpürgesi, fırça ve diğer ıvır zıvır olduğu için temizlik rahat oluyor. Benim boya vasat durumda. Bunun en büyük nedeni ise benim kasıtlı olarak direkt olarak fırça ve su ile arabadaki çamuru silmek için girişmemdir. Kısmet olur da boyatırsam eğer 'canım cicim' süresince ellerimle yıkarım ama sonra yine bizim benzinci :P Not: dış yıkamada kapı eşiğine su vurulmasına gıcığım, o sebeple kapıları açamasınlar diye hep kilitli tutarım :D Saygılar.
matama Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 hand ucreti 15 milyon yerin :) 25 tende fazla birakilmaz yani insaf
paramecium Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Selam, Abi piyasayı sen yükseltiyorsun ama :P Saygılar.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 matama seninki de iyi cesaret... bizim burda bi eleman var porsche cayman s li. Senin arabanın yanında solda sıfır ama adam yıkamacıya kendi getirir. yıkamadan kurulama kısmına kendi çeker falan kullandırtmaz ordaki adamlara. yinede 15 ytl lik yıkamaya 50 ytl verir üstü bahşiş :D
Quibble Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ben o arkadasin arabayi hergun yikarim marv. nerde bu adam ? :D
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Amerikadayim iki kapi ufacik arabam var 1.50 dolara yikama makinesini baslatiyon sonra devam ettirmek icin 25 cent ekliyosun arada 2 dolara yikaniyo benim araba heheh :D
kingpin Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 14 ytl ye yıkatıyorum ben 2 ytl de bahşiş veriyorum, öğrenci adamım idare etsinler sdda.
prozzak Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Çiftehavuzlardaki petrol ofisinin arkasında yıkama var oraya veriyorum. iç dış 13 ytl. Tampon altı, marşpiyel altlarını temizlemeyi hatırlarsa bahşiş veriyorum yok unutursa vermiyorum.
matama Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 marv bu adam benim bayag eski adamim bende butun yikama boyunca orada duruyorum araci asla kullandirtmiyorum kenim koyup kendim cekiyorum, ama gerci gecen baktim cok ozendi, al abi dedim soyle cek. 50 milyonda abarti ben sokaktan para toplamiyorum.
Quibble Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ic dis 9 ytl.. arada pasta cilada attiriyorum yikattiktan sonra yine 9 ytl. ozel ic cilasini falanda kullandirtiriyorum yine 9 ytl. :D
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 bi de bazıları yamyam oluyo baya. Adam gidiyo binek kangooyu yıkıyo, sonra abi bu jip, bu biraz daha pahalı diyo.
Redogski Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 dışarda yıkatıcaksam 3 yerde yıkatıyorum biri 10 biri 13 biri 15 ytl. ama genelde kendim yıkamaya çalışıom ben hep.bikaç kişi yıkıyınca çok makara oluyo :D hatta :D soldaki arkadaş
paramecium Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Selam, O yüz ifadesi yıktı beni :D Saygılar.
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 İç dış 15 ytl Tekirdağ Çorlu. 10a falan da var da iyi biyerde yıkatmak lazım. 15 ytl olan yerde 10 dakikada iç dış bitiriyolar adamlar. 5 kişi 1 arabayı yıkadığı için :)
Öne çıkan mesajlar