Utterable Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 merhabalar, bilgisayarim normal sekilde acilirken "hosgeldiniz" ekraninin cikacagi sirada monitor kendi kendine kapaniyor. yaklasik 5 dakika bekledikten sonra cani isterse aciliyor. sanirim bir ayari yanlislikla degistirdim cunku su an guvenli modda bilgisayari acabildim. sorun nedir ? tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Monitor tazeleme hızını (refresh rate) monitörünün desteklediğinden fazla ayarlamış olabilirsin. 60Hz ile dene bir bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ayarlayamadim, ekran kartinin manual seyi acilmiyor. acamadim. baska biryerden dusurulebiliyorsa ordan yapayim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 masaüstünde sağ tık özellikler>ayarlar orda 1-2 monitör görüntüsü var ona çift tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 hmm, monitor sekmesinde varsayilan monitor bolumundeki "ozellikler"e basilmiyor, tiklanmiyor. cildiricam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ati ise ekran kartı catalyst yükle ordan ayarlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 hayir Nvidia marka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 hmm cok ilginc. az once ekran kartini kaldirip actim bilgisayari. normal sekilde acildi. ama ne zaman ekran kartini tekrar yukledim, monitor tekrar kapandi. cozum onerisi olan ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us burdan ekran kartını işletim sistemi falan seç çıkan sürücüyü indir kur. Sonra masaüstünde boş bir alana sağ tıkla NVIDIA panelini aç. Orda çözünürlük değiştirdiğin yerde olacak tazeleme hızı. Burda gözüküyor sağda mavi işaretli yer. Sende dil farklı olacak muhtemelen ama anlarsın nerde olduğunu en azından. :) Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 yok olmuyor. kontrol paneli acilmiyor. alip camdan asagi aticam simdi bu monitoru ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Sürücü CD'si yok mu? Yoksa monitör üreticisinin sitesinden sürücülerini indirip yüklemeyi dene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 monitor 17", lg sanirim. onunde studioworks yaziyor ama tam da emin degilim :P bakayim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 http://www.lge.com/support/software.jsp şurdaki monitör sürücülerini dene. Zaten CRT ve LCD diye ayırmışlar galiba her model için ayrı sürücü yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar