can-i Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 final kolaydı baya. mat1 özürlüsü biri olarak ben bile mat1 in hepsini işaretledim. bakalım ne kdr yanlış çıkacak. edebiyat salladım biraz bir iki tanesi tutmamış. geçen sene 250 yapmıştım össde bu sene de pek bir şey deişmicek gibi. 1 seneyi yatarak geçirdim son 1 ay asılsam belki bişiler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 bende pazar günü finale giricem.o değil de şubat tatilinde 100 soru da bir iki tane geometri sorusu yapamazdım resmen köreldim lan mesela töderde bayağı soru kaçırdım ya hem de çok basit sorulardı geometride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 bende fizikten yanlış yapmıyordum şimdi çıkıyor 2-3 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 bende geometri yapamıyodum hala yapamıyorum zaten final'de de nedense zamanım yetmedi hep erken bitiririm bu sefer boşlarıma bakamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 girdim finale, fen1 ve mat2 kastırdı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Final'in denemeleri kadar oc denemeler olamaz.. ÖSS'de 20 puan yüksek almıştım en iyi final denememden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 fen bilimleri kral o konuda. 50 puan fazlasını alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 finalin şu son türkiye geneli denemesi bence baya yaklaşmış öss'ye. sadece fen1 ve biyo2 gereksiz zor olmuş. hadi biyo2 neyse de öss'de çıkan fen1 soruları ortada yani gereksiz kasmışlar. bi de bi tane üçgen sorusu vardı ya o soru çok gıcıktı yapan varsa anlatsın. sadece 14 veriyordu üçgenin çevresini soruyordu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Ferrero said: fen bilimleri kral o konuda. 50 puan fazlasını alıyorsun. +100! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Deacon arkadaş onu ıspatladı 28 çıkıyormuş. Ben baktım bariz 28 dedim ıspatlamaya gidicektim ama 2 tane çember sorum duruyordu onlara bakiim dedim. Bu arada Kimyada Kç sorusu kesin yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ya zaten 28 olmaz zorundaydı ben 28'im diye bağırıyordu ama işaretliyemedim. niye öle bi soru sormuşlar ki ya etrafımda çözebilen yok, kitapçıkları da vermediler çözdüremiorm kimseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 çiz buraya yapıştır soruyu çözelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 EF // BC idi onu yazmayı unutmuşum. böyle olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ben soruyu gördüm, şıklara baktım 28 i işaretledim geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Kimyada bir organik sorusu vardı ayıraçlarla ilgili. 3.sü bayer ayıracı değildi di mi soruyu adam akıllı okumadım galiba. Pf :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 hiç hatırlamıyorum yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Bir darwinden şüpheleniyorum bir de o soru. Suni olayı yakıcak beni dsdfs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ahan da gelio çözüm foto çekiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 koymuyorum foto anlatıyorum. EF'nin ABC'yi D ve G'de kestiğini varsay. EF // BC ise, ABE açısı BED'ye eşit. o zaman EB = BD. e dik üçgen de varsa, EB=BD=DA bu diğer tarafta da geçerli. daha sonra tales teoremi uyguluyorsun. AD'nin AB'ye oranı 1/2, ve bunlar paralel tabana sahip. o zaman DG/BC=2 o zaman üçgenin toplam çevresi EF nin iki katı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Biraz uğraşınca sağdaki dar açı 60 derece çıkıyo. |EF|'nin ABC'yi kestiği yerlere D ve F diyelim. Ordan hareketle ABC üçgeni ile ADF üçgeni arasında 2:1 oran oluyo yani ABC/ADF=2/1 Aynı şekilde soldaki açı da 60 çıkıyo. Ufak üçgenler eşkenar olduğu için kenarlarına a ve b diyosun. ADF üçgeninin çevresi 14 olunca haliyle ABC üçgeninin çevresi de 28 oluyo. Cevap tam 28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 altaki BC yi tavandan gelen AE AF doğruları kesecek şekilde uzatırsanız çat diye çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 kimya 2 de çok çelişkideyim lan kesin bir iki tane yanlışım çıkar.kç sorusunu neydi kim dedi yanlış diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 benim gibi geo özürlü bi insanın çözmesi imkansız tabi. çözümler için sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Deacon said: benim gibi geo özürlü bi insanın çözmesi imkansız tabi. çözümler için sağolunbilmiyorum kaçınıcı girişin ama böle söleme, neninde sonunda yapacaksın bütün sorumlu olduğun dersleri, ya şimdi ya sonra, ömründen çalma daha fazla sadece.. gelecek sene burdaki öss ye girenlere fizik kimya geo dersleri verecem eğer hala istranbulda olursam.. Çok üzülüyorum insanları ben onu yapamıyorum bunu yapamıyorum dediklerini görünce, sadece fitili ateşlemeye ihtiyaçları var çok iyi biliyorum, bir yapabildiklerini görseler çorap söküğü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 açıyı falan bulmaya gerek yok sanırım kasıp kenarlara harf falan verince direk çıkıyo götürüyo birbirini falan anlatamadım şimdi üşendim neyse orta nokta oluyomuş bide orası galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar