Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ben töder'e aptallığımdan giremedim, öz-de-bir e de 7.5 ytl istediler dershaneden tepki amaçlı girmedim. siz kaç para verdiniz özdebir e? bunların üzerine ben güven-der e girdim. 250 yapmışım(say2), çok zor geldi mat 2 fln özellikle giren yok mu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 7.5 verdim ben de özdebir'e töder beleş.güvender'e de geç kaldım kayıt içi falan,giremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 zdebire carta curta girince hiç bişey olmuyo bi farkı yok bosver girem otur calıs o zamanda alırsın soruları cozersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 kültür varmış girmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaplumbaða Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Birey var bugün.Dün de vardı giren var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Güvendere girdim ama mat kolay geldi bana, mat1 1 yanlış, mat2 3 yanlış 3 boş. Fenlerde sıçış tabi fen1 17 fen2 9 sdassda. 242 yapmışım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 töderde 272 yapmışım o mat2ye rağmen 70i geçtiğime sevindim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Birey gg benim açıklamıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 birey nasıldı ya?ilk defa duydum bugün bireyin sınavı olduğunu. bu arada haftaya da final türkiye geneli var yaptırın kayıt isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaplumbaða Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Final türkiye geneli tek oturum mu olacak?Tek oturumsa saat kaçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 kaplumbağa said: Final türkiye geneli tek oturum mu olacak?Tek oturumsa saat kaçta? final türkiye geneli ne zaman ne oluyor ben kimim heyyt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 haftaya cumartesi bize,ama dershane dışından katılım oluyor mu,oluyorsa ne zaman vs. bir bilgim yok valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 mesela ben haftaiçiyim finalde bizim sınavlar cumaları oluyor hem sabah hem de öğlen oluyor haftasonları da ya cumartesi ya da pazar giriyorlar sınava. büyük ihtimalle vardır dışardan giriş sen bi araştır ya da ben yarın sorarım dershanede foruma yazarım dışardan giriş var mı yok mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 töder ne zaman açıklanıyo?Bi de can ben de finaldeyim kitapçıkları veriyolar mı gidip alıcam veriyolarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 haftaya açıklanır herhalde, türkiye geneli sınavlar 10 gün sonra falan açıklanıyor genelde. ben de aldım töder kitapçığımı, 271 say-2 geldi. fen2'den 7 yanlışım var, 6'sı biyoloji :D karar verdim artık biyoloji çalışmaya başlıycam. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 veriorlar kitapçıkları. sınavda çok basit hatalar yapmışım rahatlıkla 260 yapabileceğim sınavdan 250 aldım. sos-1 7 yanlış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 töder kolaymış heralde ben gene girmedim de :D herkes hayvansı netler yapmış valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Ben hariç herkes puanını yükseltmiş... Geçen seneki össden daha kolay olan sınavdan say-2 271 gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 şov yapmışsınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 bizim arkadas "günümde değildim heralde 285 yapmışım off :(" dedi. dövesim geldi acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 urmesque said: bizim arkadas "günümde değildim heralde 285 yapmışım off :(" dedi. dövesim geldi acayip. bu arkadaşlarının sayısı nedir öğrenebilirmiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 malesef çok var onlardan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Bu fen netleri nasıl toparlanacak?8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 urmesque said: bizim arkadas "günümde değildim heralde 285 yapmışım off :(" dedi. dövesim geldi acayip. dövmeyin onları. ÖSS de daha düşük yapabiliteleri yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 PassivE_KesH said: urmesque said: bizim arkadas "günümde değildim heralde 285 yapmışım off :(" dedi. dövesim geldi acayip. bu arkadaşlarının sayısı nedir öğrenebilirmiyim :D çooooooookk bu aralar kötüyüm dedi biri geldi 287 yapmış. başka biri geldi töderi s*ktm s*ktm dedi. her bölümün netleri 27 ve üstü. ya yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar